На Дуа Липа и се удава да превърне и най-противоречивите

...
На Дуа Липа и се удава да превърне и най-противоречивите
Коментари Харесай

Бикини върху чорапогащник - или новата нестандартна фотосесия на Дуа Липа

На Дуа Липа и се удава да трансформира и най-противоречивите трендове във висша мода. Често визията на певицата дотолкоз нарушава стилните правила и съществени закони на обличане, че в действителност работи съвършено. В нейна изгода.

Затова не са по никакъв начин изненадващи фотосите, които Дуа показа преди ден в своя Instagram, чиято цел е да разпространяват появяването на новия ѝ сингъл Houdini - нещо, което ще се случи на 9-и ноември. Но с изключение на към музиката, фрагментите привлякоха, още веднъж, внимание и върху стайлинга на изпълнителката.

На фотосите виждаме Дуа - до момента в който демонстрира прясно боядисаната си алена коса, или гримира лицето си, както и още някой и различен подмолен взор към фотосесията, която ще показа сингъла.

Следват фрагментите, в които певицата се появява в типичното за нея " необичайно " облекло - тя е в бял транспарантен топ със сини и червени елементи, комбиниран ненадейно със стилизиран чифт бели гащички, навлечени върху червен чорапогащник и бели обувки на ток.

Дуа Липа е ексцентрична освен със съчетанието си на облекла, само че и с позите, които заема свободно пред обектива на камерата. Тя или е полегнала, със прегънат обратно към главата крайник, или протяга свободно ръце нагоре, до момента в който отмята косата си.

А в рекламния материал пък, който демонстрира трите дати, на които Houdini ще бъде показан в Лондон, Лос Анджелис и Токио, Дуа очевидно е решила да изрази, в кръга на шегата, и любовта към самата себе си.

" Организирам три изненадващи събития за представянето на новия ми сингъл ", написа Липа към поста. " Първото от тях ще бъде в родния ми град Лондон, този четвъртък. Ще поканя някои от моите почитатели от Обединеното кралство и цяла Европа, тъй че дръжте очите си нащрек. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР