На днешното редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на

...
На днешното редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на
Коментари Харесай

КПКОНПИ внася искове за отнемане на имущество за над 4 млн. лв.

На днешното постоянно съвещание КПКОНПИ одобри решения за внасяне на искове в окръжните съдилища в страната за лишаване на нелегално добито имущество на обща стойност 4 388 318, 62 лева . В цената на исковете е включена цената на 6 недвижими парцела и 10 моторни транспортни средства.

Срещу Костадин Тодоров се внася иск на обща стойност 3 427 993,10 лева в Софийски градски съд . Претендира се и лишаване на един неподвижен парцел. Проверката против Тодоров е почнала след привличането му като обвинен от прокуратурата за това, че е избегнал заплащане на данъчни отговорности в изключително огромни размери и при воденето на счетоводството е съставил документи с погрешно наличие.

В Софийски градски съд се внася иск против Андрей Билярски на стойност 547 015,07 лева, като в него е включена цената на 2 недвижими парцела и 3 моторни транспортни средства. Билярски е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за подкупи и основаване на документи с погрешно наличие. В групата са взели участие и длъжностни лица (полицаи).

В Окръжен съд – Кюстендил се внася искова молба против Стоян Георгиев на стойност 106 378,33 лева Включена е и цената на 2 моторни транспортни средства. Георгиев е с обвиняване от прокуратурата за имотни измами, даване на платежни услуги без позволение, както и за произвеждане и разпространяване на опиати.

В Окръжен съд – Пазарджик се внася иск против Деяна Бусарова на стойност 116 763 лева В желае е включена цената на 3 недвижими парцела и 3 моторни транспортни средства. Проверката против Бусарова е почнала след обвиняването й от прокуратурата за осъществяване на покупко-продажби с парични средства, за които е знаела, че са добити от тежко съзнателно закононарушение.

В Окръжен съд – Русе се внася искова молба против Иво Йорданов на стойност 103 297,67 лева Претендира се и лишаване в интерес на страната на 2 моторни транспортни средства. Йорданов е упрекнат от прокуратурата за съучастничество при похищение на две лица.

В Окръжен съд – Ямбол се внася иск против Саид Саидов на стойност 86 871,45 лева Той е упрекнат от прокуратурата за трафик на хора за осъществяване на развратни дейности в гр. Ямбол и в Кралство Нидерландия.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР