На днешната гореща дата – 29 юли, е родена харизматичната

...
На днешната гореща дата – 29 юли, е родена харизматичната
Коментари Харесай

Рожденичката Марта Вачкова кумува на сватба №1 в бизнеса

На днешната гореща дата – 29 юли, е родена харизматичната и неподражаема Марта Вачкова – една от обичаните български актриси и щерка на легендата Григор Вачков. Само преди два дни към този момент 59-годишната актриса, дружно с артиста Владо Пенев, кумува на най-големия в минния бизнес - проф. д.т.н.инж. Николай Вълканов - ръководител на Българска минно-геоложка камара, началник на съвета на шефовете на "Минстрой холдинг ", и неговата дългогодишна другарка Румяна Георгиева, известна още като първата дама в търговията с ток.



Сватбата се състоя на зелената обширна поляна на парк “Росенец” край Бургас в съботния късен следобяд с аспект към морето. Булката се появи в целия си искра пред резиденцията на “Минстрой”, която в последните дни бе превърната в същински оазис от свежи цветя в жълто и синьо. Тя бе съпроводена от шест шаферки, облечена в красива булчинска рокля в цвят праскова – дело на дизайнерката София Борисова. На обилното празненство участваха над 300 посетители и най-малко 100 български реализатори от всички жанрове. Венчавката бе осъществена от Западно и Средноевропейския митрополит Антоний.

Марта и Владо са остарели и близки другари на Руми и Ники, като несъмнено извършиха съвършено функциите си на кумове. Двамата сполучливо и с присъщото им възприятие за комизъм изиграха ръченица за кумското пиле и питка. Емоционалната Марта не скри насладата си от избора на своята остаряла другарка, с която дружно раждат и отглеждат своите към този момент пораснали деца. Владо, вместо тирада, прочете от Евангелието "Химна на любовта ", в който най-важни са вярата, вярата и любовта, само че най-важната от тях е любовта. Журналистическата колегия пък незабавно дефинира тържественото събитие като женитба №1 в бизнеса за 2019 година.



Водещ на тържественото събитие бе артистът Юлиан Вергов, който не пропусна да се пошегува, че за първи път има шанса да участва на събитие, в което Марта не приказва. Марта Вачкова посрещна празника си на Българското Черноморие в компанията на близки другари, измежду които и посетители от сватбата на Николай и Румяна.

източник:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР