На децата мога да кажа да не слушат родителите си.

...
На децата мога да кажа да не слушат родителите си.
Коментари Харесай

Ренета Инджова към младите протестиращи: Не слушайте родителите си

На децата мога да кажа да не слушат родителите си. Родителите им ще кажат: " Нека да поносим, ще преминем и през това, значимото е да оцелеем ". Тези неща обрекоха цвета на нацията ни на емиграция.
Това съобщи някогашният длъжностен министър председател в 84-то държавно управление на България Ренета Инджова. В предаването " Студио Actualno " тя разяснява тематиките от деня и се обърна към младежите от митингите. Инджова обаче предизвести, че в случай че недоволството разконцентрира задачите си, има заплаха да не реализира нито една.
По думите на Инджова в този момент младите търсят личната си вероятност, само че в същото време с това те би трябвало да пазят и родителите си, " тъй като те се трансфораха в обществено слаби паупери и нашата власт ги направи такива ".
Аз не съм министър-председател, тъй като в никакъв случай не бих направила това, което прави Борисов. В постоянния свят, когато едно държавно управление влезе в рецесия, да се търси метод за оставане, е в най-лекия случай безочливо и безсрамно. И приказва за липса на какъвто и да е политически морал, уверена е Ренета Инджова. Според нея това държавно управление има очевидно още да се изплаща на открито, тъй като няма друга причина то да бъде подкрепяно от там.
Относно развиването на митинга, Инджова сподели, че в този момент всички вършат процедурни и административни хватки - " от жълтите павета да отидем на море ". " Ние постоянно сме някъде, където не е политическата нужда, а при това, което ще запази причинителите на нашите несгоди ", съобщи още някогашният длъжностен министър председател на България.
Целия диалог с Ренета Инджова гледайте във видеото.
Сподели с твоите другари
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР