На честването на Съединението на 6 септември Бенчев се появи

...
На честването на Съединението на 6 септември Бенчев се появи
Коментари Харесай

Общинарят С Ролс-Ройс-А Вбеси Цяла България С Това, Което Каза!

На честването на Съединението на 6 септември Бенчев се появи с новия си супер първокласен автомобил, който коства 200 000 евро, и негови фотоси незабавно бяха публикувани.

Помолена за коментар в парламенти преди дни, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отхвърли да познава бургаския предприемач, като акцентира, че той е от гражданската квота на партията. Тя съобщи, че не е морално общинският консултант да обикаля с такава кола обществени събития и се разграничи от него.

" Аз също се диференцирам от нея ", отвърна обаче през днешния ден индиферентно Бенчев пред Нова телевизия.

Той даже съобщи, че чака опрощение от Нинова. По думите му тя се изрича неподготвена, тъй като двамата в никакъв случай не са се срещали.

" Много хора съм чувал да споделят, че Бенчо може без Българска социалистическа партия, само че Българска социалистическа партия без Бенчо ще му е мъчно и в случай че създадат по този начин, че да се разделим в действителност, това, което получаваха като помощ всякаква - логистична и материална, вредите ще са доста и в действителност ще им е доста мъчно за в бъдеще. Говоря за бургаската организация, не за националната ", добави той.

По думите му за следващ път се убедил, че " в тази България би трябвало да си несръчен, елементарен и безпаричен, с цел да те почитат, с цел да си честен ".

Бенчев даже попита:

" А морално ли ще бъде да скрия опциите си и да карам някой москвич или жигула? ".

Според него, с цел да кара човек Ролс-Ройс, " би трябвало да е навършил повече години ", тъй като той бил по-тежък от и муден от Бентли-то.

" Реших да си взема Ролс-Ройс, тъй като ми омръзна да карам комбайни примерно. Имам три комбайна, които костват повече от Ролс-Ройса като цени, само че никой не снима комбайните, снимат колата. Там, където се трудя, никой не го интересува, интересуват се от удоволствието. Какво наслаждение да се возя по-нормално, да ми е комфортно, виждате, като офис е ", изясни още общинският консултант.

Той се занимава с произвеждане на зърно и строителство и акцентира, че си изкарва парите с почтен труд.

" Аз, за разлика от нашите политици, които си сменяха цветовете, не съм в никоя партия с изключение на в личната си. " Достойна България " се споделя и е съдружен сътрудник с Българска социалистическа партия втори мандат, и считам, че съм дал доста повече на Българска социалистическа партия, в сравнение с те на мен ", съобщи още Бенчев.

Той описа, че е платил 10 млн. лева налози единствено за една от компаниите си и не счита, че има нещо неправилно на 65 години да си разреши първокласната кола.

" Аз съм член на централното управление на Съюза на пенсионерите, и за пенсионерите съм правил толкоз доста - дал съм лични средства, отопление през зимата, покриви върших на един клуб - 12 хиляди лева, непрекъснато им оказвам помощ финансово, аз пребивавам с пенсионерите, дори са моя идея ", похвали се предприемачът.

Неговата философия за ръководството на страната е следната:

" Няма ляво, няма дясно. Има кадърни и некадърни хора.Как може да се прави обществена политика, в случай че нямаш средства, в случай че нямаш материални активи и пари?. "

Бенчо Бенчев има досие в Държавна сигурност, в което е бил разказан като гамен. Според него това е, тъй като е ходил с дълга коса и е слушал " Бийтълс ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР