На БСП мога да им кажа всеки ден какво съм

...
На БСП мога да им кажа всеки ден какво съм
Коментари Харесай

Борисов: Ако има основание, ще отстраня Порожанов

" На Българска социалистическа партия мога да им кажа всеки ден какво съм правил и те доста ме надценяват, в случай че си мислят, че папата е бил в България за предизборната акция на ГЕРБ. Това е най-малкото неуместно. Но тези хора са умъртвили дядо ми, разбирате ли, какво да кажа друго ". Това сърдит разяснява министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в Лице " по bTV. 

" От 40 години Българска комунистическа партия са заровили милиарди в лечебните заведения. От 40 години вършат болничното заведение в Ямбол, нямам какво да кажа повече за Българска социалистическа партия и нямам нито едно предизборно мероприятие, за какво да излизам в отпуск ", сподели още министър председателят. 

" Дадохме 9 милиона през днешния ден за машинно гласоподаване, което те желаеха, Българска социалистическа партия го желаеха, какво предизборно върша ", запита Борисов. 

Извиках през днешния ден Румен Порожанов, той сподели, че жилището му е купено през 2004 година и сподели искай ми оставката. Тогава е било друго държавно управление. Аз вярвам на Порожанов, той се оправя добре с ресора и проблемите в бранш " Земеделие ". 

" Програма за къщите за посетители е добра, дявола е в детайлите, само че тя като цяло е добра. Има доста къщи за посетители, които се употребяват от десетки турсти. само че това, че има хора, които са се възползвали, в този момент ги поверяват тъкмо тях Всяка къща се ревизира ", сподели министър председателят. 

" Много деликатно следя, очевидно Порожанов е на прицел, при най-малката неправда, аз ще го отстраня, само че това с жилището се е случил през 2004 година Ако има нарушавания и при контрола на къщите за посетители, отново ще го отстраня, само че да забележим инспекциите ", изясни Бойко Борисов. 

" Всеки, който беше компрометиран, благодаря за това на медиите. Всеки отговорен си носи наказването ", сподели министър-председателят. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР