На британските летовници, които все още използват стария червен паспорт,

...
На британските летовници, които все още използват стария червен паспорт,
Коментари Харесай

Британските летовници, използващи червени паспорти, получиха спешно предупреждение за лятно пътуване

На английските летовници, които към момента употребяват остарелия червен паспорт, беше издадено предизвестие за пътешестване, в случай че желаят да отидат в чужбина това лято.

Ако вие Планирате слънчево бягство тази година, не забравяйте да ревизирате паспорта си, преди да излетите заради строгите правила за влизане в други страни. Много страни изискват паспортът ви да е годен още шест месеца, преди да заминете за интернационално пътешестване, което е известно като „ правилото за шестмесечна годност “.

Според VisaGuide.World 70 страни имат шест месеца -месечно предписание за паспорт, до момента в който други 41 ползват правилото за тримесечна годност на паспорта. Това значи, че пасажерите могат да влизат в тези страни, в случай че паспортът им е годен най-малко още три месеца.

Ако към момента имате червен паспорт, който към този момент не се издава след Брекзит, значимо е да ревизирате приключването му дата, оповестява Stoke-on-Trent Live. След Брекзит паспортът ви би трябвало да е на по-малко от 10 години в деня на идване в Европейски Съюз и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР