На брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че

...
На брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Протестът беше тюрлюгювеч

На брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че приканва уредниците на планувания за на следващия ден в 10.00 часа митинг пред Министерски съвет в негова отбрана да анулират проявата.

Обръщам се към тях с молба да не организират този протест, защото се усещам задоволително убеден в това, което правя, с цел да има поддръжка към мен със средства, каквато аз не одобрявам, а точно със средствата на уличния напън. Много ги апелирам, благодаря им за вниманието, само че мисля, че не е редно това, съобщи Симеонов.

Днес разбрах, че е изтекла подправена информация в два уеб страницата за изказване на моя наследник – няма такова, то не дава отговор на истината, акцентира вицепремиерът.

Валери Симеонов посочи, че на днешното съвещание на Коалиционния съвет на Обедините патриоти ще стане ясно дали той ще остане на поста си. Към този миг не виждам да има спор. Представете си благоразположени сътрудници, усмивки, почерпки. При съществуване на решение обединението да ме издигне за вицепремиер, би трябвало да има съответното решение да ме смъкна, съобщи Симеонов.

Той разяснява, че не е сюрпризиран от думите на премиера Бойко Борисов, че в случай че изиска оставката на Валери Симеонов, може да се сучпи управническата структура.

Той обаче уточни, че е сигурен, че няма проблем държавното управление да продължи да действа и в случай че той не заема поста вицепремиер. Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима, само че в това време не мога да приема морална оценка от всевъзможни направления. Имам лично мнение, държа на него, ще продължа да споделям истината, съобщи Валери Симеонов.

В отговоро на въпрос за вчерашния митинг на майките на деца с увреждания пред Министерски съвет с искане за оставката му, вицепремиерът съобщи: "Протестът беше тюрлюгювеч, по какъв начин да го разясня. Всички го видяхме ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР