На бреговете на Флорида стои убежище за бедните души, блъскани

...
На бреговете на Флорида стои убежище за бедните души, блъскани
Коментари Харесай

Телевизионен преглед на Palm Royale — пищна сатира от висшето общество дебютира на Apple TV+ със звезден актьорски състав

На крайбрежията на Флорида стои леговище за бедните души, блъскани от набъбващите приливи и отливи на смяната и напредъка от края на 60-те години на предишния век. Тук, в този първокласен плажен клуб, самото изричане на думи като „ комунизъм “ и „ феминизъм “ провокира внезапно групово вдишване на дъха на Май Тай. Членски импорт от $30 000 и строга система за рекомендации в това време пазят ултра-ексклузивната навалица от WASP и обществени пеперуди от елементарни мечтани.

Тогава добре пристигнали в Palm Royale: едноименната конюнктура на обилна, само че лека ирония за висшето общество на Apple TV+. Поредицата от 10 елементи наблюдава някогашна подгласничка на Мис Чатануга, която идва в Палм Бийч, търсейки приемане на място, което съществува, с цел да бъде изключено. Подхранвана от жизнерадостна увереност и трескаво обезсърчение, Максин (Кристен Уиг) е подготвена да направи всичко належащо, с цел да се изкачи до горните ешелони на обществената подчиненост – започвайки с катерене по стените на клуба в началната сцена.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР