НА БОРДА НА USS ТЕОДОР РУЗВЕЛТ (AP) — Американска ударна

...
НА БОРДА НА USS ТЕОДОР РУЗВЕЛТ (AP) — Американска ударна
Коментари Харесай

САЩ, Япония и Южна Корея провеждат учения в оспорвано море, докато Байдън е домакин на лидерите на Япония, Филипините

НА БОРДА НА USS ТЕОДОР РУЗВЕЛТ (AP) — Американска ударна група на корабоносачи, водена от USS Theodore Roosevelt, организира три- еднодневно взаимно обучение със своите съдружници Япония и Южна Корея, до момента в който президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се срещна за диалози с водачи от Япония и Филипините в Белия дом. Дуелиращите военни и дипломатически маневри имат за цел да укрепят солидарността на сътрудниците пред лицето на нападателните военни дейности на Китай в района.

Някои разрушители с управляеми ракети на Съединени американски щати и Южна Корея и японски боен транспортен съд се причислиха към април 10-12 подготовка в оспорваното Източнокитайско море, където нарастват терзанията по отношение на териториалните искания на Китай. Асошиейтед прес беше една от няколкото новинарски организации, които разрешиха на първите редове да видят тренировките.

Котраадмирал Кристофър Александър, командващ Деветата ударна група на превозвачи, сподели, че трите народи са провели учения за подводна война, възбрана на морето интервенции, уче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР