На боксов мач оприличи политическата ситуация с ротацията на правителството

...
На боксов мач оприличи политическата ситуация с ротацията на правителството
Коментари Харесай

Георги Лозанов: ГЕРБ-СДС са взели сериозна преднина и сега те диктуват условията

На боксов мач оприличи политическата обстановка с ротацията на държавното управление и по-конкретно - снощните брифинги доцент Георги Лозанов в изявление пред.

Според него на кръга има двама, само че наподобява, че боксьорите са се прегърнали, единият е притиснал другия и не му разрешава да нанася удари, само че за сметка на това да може да бъде нападнат и надвит.

" ГЕРБ нанасяха имиджови удари на ПП-ДБ ", разяснява медийният специалист. Според него това идва от " компликацията да се упражнява властта и неголемия тренинг на ПП-ДБ в политиката, както и други условия, в това число и в интернационален проект ".

" Защото ПП-ДБ показват идеологията на демократичната народна власт, която в този момент е притисната от вероятността Тръмп да се върне в Белия дом и това даде преднина на Путиновия режим и отслаби помощта за Украйна ", изясни аргументите доцент Георги Лозанов.

И добави:

" Всичко това сложи в една доста по-трудна обстановка ПП-ДБ, в сравнение с бяха преди основаването на първата сглобка, пред 9 месеца, когато сътвориха лично държавно управление със личния си мандат и получиха поддръжката на ГЕРБ единствено с един министър. Оказа се, че ГЕРБ Съюз на демократичните сили са взели сериозна преднина и в този момент те диктуват изискванията ".

Той е уверен, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ " по лична воля не биха се присъединили да ръководят дружно ".

" Беше направено заради това, че имаше риск България да загуби геополитическата си ориентировка на запад. Тази сглобка оказа помощ България да остане и да продължи да стои в този геополитически западен маршрут ", разяснява доцент Лозанов.

Той счита, че има потребност от разбор на досегашното ръководство и " в случай че са паднали корупционните опасности при публичните поръчки през тези 9 месеца, би било добре ".

" Споразумението няма по какъв начин да се състои, в случай че не намерят хора, които да го правят. Голям последовател съм на ролята на личността в историята и политиката. Сега се заприказва за избор на регулатори да става обществено, даже в разговор с гражданското общество, което бе подценявано в България, а то е от основите на демокрацията ", сподели Георги Лозанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР