На бившия председател на пощенската служба е казано от висш

...
На бившия председател на пощенската служба е казано от висш
Коментари Харесай

Откритата бележка показва, че на шефа на пощенската служба е казано да не „скъса лейкопласта“ преди изборите

На някогашния ръководител на пощенската работа е казано от върховен държавен чиновник да „ накуцуква “ в изборите и да не „ скъса от лейкопласта ”, демонстрира разкрита записка.

Хенри Стонтън е замесен в горчива словесна война с бизнес секретаря Кеми Баденок, откакто той твърди, че му е казано да забавя обезщетенията за пощенски началници, в това число Алън Бейтс. Г-жа Баденок го упрекна, че не споделя истината, а номер 10 го провокира да показа доказателства в поддръжка на изказванието си.

Г-н Стонтън към този момент разгласява бележки, които е направил от среща, която е имал с върховен държавен чиновник на бизнес отдела в януари предходната година. В бележката се твърди, че Сара Мънби го е предизвестила, че „ политиците не обичат безусловно да се изправят против действителността “ и че „ в този момент не е моментът за справяне с дълготрайни проблеми “.

Той изпрати бележката до себе си и до Пост Главният изпълнителен шеф на офиса Ник Рийд по това време. Г-н Стонтън написа, че госпожа Мънби му е споделила, че „ схваща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР