На Би Би Си беше наредено да работи в по-тясно

...
На Би Би Си беше наредено да работи в по-тясно
Коментари Харесай

Би Би Си беше казано да работи с издателите на фона на опасения, че това може да съсипе независимите местни новинарски издания

На Би Би Си беше подредено да работи в по-тясно съдействие с издателите на фона на възходящите опасения по отношение на опасността, която съставлява за бъдещето на самостоятелните локални вести.

На регулатора на промишлеността Ofcom също ще бъде казано да изготви годишен отчет, разглеждащ въздействието, което има корпорацията. Инструкциите се съдържат в държавния промеждутъчен обзор на Хартата на BBC - договорът й с държавното управление, който се основава на лицензионната такса, плащана от всяко домакинство в Обединеното кралство. Междинният обзор също дава на медийния регулатор Ofcom по-големи пълномощия да ревизира онлайн услугите на BBC.

Те привлякоха мощна рецензия от страна на издателите, откакто BBC стартира да демонтира услугите си за локално радио, с цел да може да усъвършенства локалните си вести онлайн, като се конкурира непосредствено със съществуващите уеб страници за локални вести.

В Обединеното кралство, BBC отстрани специфичното локално програмиране на локалните радиостан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР