На безброй кадри в мрежата можем да видим дупето на

...
На безброй кадри в мрежата можем да видим дупето на
Коментари Харесай

Сузанита пусна задника на майка си в нета

На безчет фрагменти в мрежата можем да забележим дупето на 16-годишната Сузанита по прашки. Но от през вчерашния ден и задника на майка й Шенай се завъртя в Интернет.

Заслуга за това има самата дъщеря, която изтипоса родителката си на стори в Инстаграм, надупена по изрязани сини къси гащи.

Шенай просто се е навела да пие вода от крайпътна чешмичка, само че Сузанита взема решение, че гледката е почтена за фотография, която да покаже на своите 256 000 почитатели.

Блондинката добави към фрагмента и надпис на британски език, гласящ „ Секси мама “.

А че Шенай знае за фотото си и че няма нищо срещу то да се популяризира, засвидетелства фактът, че нееднократно брачната половинка на Орхан Мурад непринудено е взела участие в скандални сторита на щерка си.

Едно от последните такива е по какъв начин двете мятат цици под ритмите на кючек и очевидно се кефят на взаимната си дивотия. Друг сходен случай е по какъв начин Сузи върти гюбеци по прашки и сутиен, снимат я на лайв видео и я пускат в мрежата, а майка й стои и гледа бездушно в профил, нямайки нищо срещу ставащото в близост.

Въпреки че в своите изявленията Шени и Орхан постоянно порицават разкрепостеното държание на Сузанита и отхвърлят те са виновни за това, че тя е избрала лесният път, от фрагментите, които дребната демонстрира с майка си, оставаме със напълно друго усещане.

А точно, че … крушата не пада по-далеч от дървото…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР