На българския пазарЗа какво ни е Ергенът: It`s complicatedБългарският вариант

...
На българския пазарЗа какво ни е Ергенът: It`s complicatedБългарският вариант
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарЗа какво ни е " Ергенът ": It`s complicated
Българският вид на шоуто се появи през 2022 година, 20 години след първото издание на " Ергенът " в Съединени американски щати. През втория му сезон 25 дами се впускат в конкуренция за сърцето на класическия пианист Евгени Генчев, изолирани в красиво имение в Бодрум.

Наблюдатели считат формата за сексистки, тъй като слага дамите в подчинено състояние и ги прави подвластни от утвърждението на мъжа. В същото време вторият сезон на предаването демонстрира и по-нестандартни героини, които употребяват ефира, с цел да разрушават стандарти и да пазят дела - въпреки и сред коктейлите и сантименталните срещи.

Дали обаче риалити като " Ергенът " може да бъде платформа за смяна на културната матрица и предразсъдъците, или " чалгата и простотията " - както споделя финалистката Елена - " постоянно ще са над нас "?
Реклама Събитието за млади гении в рекламата Saatchi Circle с десето издание на фестивала ФАРА
Творческа организация Saatchi & Saatchi Sofia, част от " Publicis Groupe България ", и най-големият рекламен фестивал в страната ФАРА, стартират десетото издание на самодейността за търсене на млади гении Saatchi Circle. Партньор на изданието ще бъде " А1 България ". Инициативата дава опция на млади експерти, които желаят да бъдат част от рекламната промишленост, да работят по действителен проблем и да намерят първия си стаж или работа в сферата.

Кандидатите могат са се включват в надпреварата самостоятелно или в тим от двама души, като заявят предпочитание на до 28 май. Участниците ще работят по действителен бриф, а най-хубавите три решения ще се състезават в границите на фестивала от 8 до 10 юни в Бургас. По време на Saatchi Circle младите гении ще имат опция да се учат от експерти, които ще им оказват помощ в развиването и структурирането на концепциите и ще ги приготвят за презентация пред жури онлайн. Най-доброто решение може да бъде осъществено от " А1 България ".
Наградиха спечелилите в състезанието на БДВО " PR Приз "
Общо 66 плана на организации, медии и компании от обществения и частния бранш се състезаваха в тазгодишното 23-о издание на състезанието " PR приз 2021 ", проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Той цели да отличи най-хубавите PR достижения през миналата година, които бяха оценени в общо 14 категории посредством обществено показване на поръчките. Мотото на тазгодишното издание на състезанието беше " PRовокатори на PRомени ", което беше и тематиката на дискусионните панели, състояли се директно преди церемонията по награждаване.
Реклама Студенти и преподаватели ще имат специфичен достъп до " Капитал "
" Kапитал " афишира нова стратегия, ориентирана към студентите и университетските преподаватели, които ще получат преференциален достъп до ресурсите на медиата - настоящите изявления и насъбраните през последните три десетилетия публикации, разбори, изявленията и данни.

Академичната стратегия ще има три съставния елемент - дружно с достъпа до наличието участниците в нея ще получават специфичен научен email бюлетин, както и предложения за онлайн срещи с бизнесмени и специалисти.
" Капитал " споделя историите зад емблематичните си корици в галерия
През 2023 година " Капитал " става на 30 години и това е мотивът да създадем изложбата " Историята зад кориците: 30 години " Капитал ", която може да посетите от 17 май. Целта й е да напомни някои от най-важните моменти от тези три десетилетия, да наблюдава по какъв начин се трансформираха средата и " Капитал " за това време. 30-те корици на вестника напомнят сюжети, герои и феномени, които оставят диря и до сегашното и се откроиха във времето.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР