На българския онлайн пазар за продажба на автомобилни гуми и

...
На българския онлайн пазар за продажба на автомобилни гуми и
Коментари Харесай

Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за гуми

На българския онлайн пазар за продажба на автомобилни гуми и джанти навлиза нов състезател. Той се нарича  и е напълно българска компания. Сайтът е профилиран в доставката на гуми и джанти за леки коли, мотоциклети, лекотоварни и тежкотоварни коли, бусове, трактори, разнообразна индустриална и селскостопанска техника. На него са налични повече от 200 000 продукта от над 360 марки, включващи всички водещи международни имена в бранша. Предстои в околните месеци компанията да стъпи и на онлайн пазара в Гърция и Румъния.

Сайтът Progumi.bg се отличава с съвременен дизайн и голям брой новаторски функционалности, основани за улеснение на неговите гости. Той разполага с калкулатори за размери, търсене на гуми по марка и по други параметри. Екипът му включва опитни експерти, налични през обществените мрежи, по телефон и по други канали, които във всеки миг могат да дават на клиентите консултация, да ги насочат към подобаващ артикул и да им дадат препоръки, свързани с поддръжката и сигурността на техните зимни и . Сайтът поддържа и всички най-разпространени способи на заплащане в България.

„ Създавайки Progumi.bg, нашата цел е не просто да продаваме автомобилни гуми, а да осигурим на българските водачи надеждност, успокоение при шофиране във всевъзможни условия, сигурност за тях, техните близки и близките. И не на последно място – да им подсигуряваме персонално отношение от екип с дълготраен опит и експертиза в продажбата на гуми и джанти. Мисията ни е да подобрим сигурността на пътя за всички участници в придвижването, спомагайки светът към нас да стане с една концепция по-сигурен “ – споделя Данаил Велчев, шеф на компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР