На България ѝ трябва управление - истинско, смело, реформаторско, което

...
На България ѝ трябва управление - истинско, смело, реформаторско, което
Коментари Харесай

Партийни лидери гласуваха, за какво дадоха вота си

„ На България ѝ би трябвало ръководство - същинско, самоуверено, реформаторско, което да направи скок в развиването на страната. За това гласувах през днешния ден ”, сподели съпредседателят на „ Демократична България ” Христо Иванов, минути откакто упражни правото си на избор в неделя.

Според него след година - две може да бъдем в доста по-добро състояние, само че за задачата „ би трябвало отговорност и поредност ”.

Иванов прикани всички български жители да отидат до урните в днешния избирателен ден, тъй като „ тази застоялост не може да продължава ”.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган упражни правото си на глас още в 8ч. сутринта.

Той по традиция бе един от първите, които отидоха до урните. Доган поздрави членовете на секционната изборна комисия и подаде гласа си. " Гласувах за бъдещето на България ", сподели той.

“Гласувам за бъдещето на България ”. Това съобщи водачът на “Български напредък ” Стефан Янев, откакто упражни правото си на глас в неделя.

Той уточни като “червени линии ” българските национални ползи. “Те могат да бъдат дефинирани в 3 съществени стълба - сигурност, правдивост, благополучие. Това са съществени структурни неща, които регламентират фундамента на обществото ”, разясни Янев. 

Той бе безапелационен, че ще води договаряния с всички партии и изрази вяра за “максимален резултат ” на вота. “Всеки, който ни поддържа е добре пристигнал ”, сподели още Янев и насочи апел към жителите да гласоподават за своето бъдеще. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР