На австралийския гражданин Полфрийман са наложени две забрани от прокуратурата

...
На австралийския гражданин Полфрийман са наложени две забрани от прокуратурата
Коментари Харесай

Младен Маринов: Полфрийман има 2 забрани да напуска страната

На австралийския жител Полфрийман са наложени две забрани от прокуратурата за овакантяване на страната - по отношение на досъдебното произвеждане и по отношение на изтърпяване на наказването " Лишаване от независимост ". Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред публицисти в Плевен по време на националното съревнование " Пътен служител на реда на годината - 2019 ".

" В момента австралийският жител Полфрийман се намира в дома на дирекция " Миграция " в Бусманци, защото във връзка с него шефът на Дирекция " Миграция " е издал заповед за насилствена мярка експулсиране от страната, която е в развой. Допълнително във връзка с въпросния жител на Австралия има две забрани, наложени от прокуратурата, за овакантяване на Република България, тъй че когато всичките условия бъдат изпълнени ние ще приключим и с тази мярка за експулсиране на лицето ", акцентира Маринов, като добави, че последните събития във връзка с правосъдния развой против Полфриман не са от компетентността на Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър изясни, че през днешния ден Полфриман ще получи призовка за явяване на съвещанието на Върховния касационен съд на 23 октомври, когато съдът ще реши дали да се преразгледа делото за предварителното му освобождение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР