На 9излезли от употреба коли в няколко варненски квартала тези

...
На 9излезли от употреба коли в няколко варненски квартала тези
Коментари Харесай

Разчистването на Варна от трошки продължава

На 9излезли от приложимост коли в няколко варненски квартала тези дни са сложени стикери с наставления за пренасяне, осведомят от „ Общински паркинги и синя зона “. Общинското дружество дава отговор за репатрирането на излезли от приложимост моторни транспортни средства.

С предизвестие за пренасяне са коли в кварталите " Възраждане ", ”Левски " и на ул. " Тролейна ". Жълти стикери са залепени на 2 коли с варненска регистрация, две с добричка, една с шуменска и една със софийска. Три са колите без регистрационни номера.

Съгласно Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Варна, в период от 14 дни притежателят следва да освободи заеманото място - общинска благосъстоятелност, като реалокира колата в парцел частна благосъстоятелност.

Преместването на излязлото от приложимост возило на друго място, общинска или държавна благосъстоятелност, не стопира осъществяването на предписанието. При неспазване на посочения период, колата ще бъде наложително преместена с “паяк “ на паркинга за излезли от приложимост коли, намиращ се под Аспарухов мост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР