На 9 юни парк Студенстки“ в столичния квартал Студентски град“

...
На 9 юни парк Студенстки“ в столичния квартал Студентски град“
Коментари Харесай

„Парк Фест“ в Студентски град се завръща с огромен лунапарк, концерти и активности на открито

На 9 юни парк „ Студенстки “ в столичния квартал „ Студентски град “ още веднъж оживява с вкусна храна, величествен лунапарк, музика, танци, арт класове и спортни интензивности.

Домакин ще бъде третото издание на фестивала „ Парк Фест “ , който столичани към този момент припознават като един от постоянните и обичани формати в София. Фестивалът ще се организира от 9 до 12 юни още веднъж с вход свободен за всички гости, афишират уредниците.
 БГНЕС
Големите концерти тази година ще са на група „ Остава “, Миро, Борис Солтарийски, Били Хлапето и Демо . Организаторите са планували разнообразна целодневна стратегия, както на сцената на феста, по този начин и в обособените арт и спортна зони.
 iStock
Най-големият пътуващ лунапарк в страната още веднъж ще зарадва всички столичани в границите на четирите фестивални дни. Виенско колело , вдигащи адреналина паратропери и занимателни интензивностите за цялото семейство са измежду тазгодишните атракциони на „ Парк Фест “.

За феновете на вкусната храна и питиета е планувано обилие от такова. Изтънчени кулинарни шедьоври и коктейли от целия свят, обичайни и типичен специалитети ще бъдат приготвени на място от майстори-готвачи и едни от най-хубавите бармани в страната.
 БГНЕС
Ценителите на ръчноизработените произведения ще се срещнат с някои от най-хубавите български създатели, а всеки клиент ще може да се включи в арт класовете за възрастни и деца.

И в това издание на „ Парк Фест “ ще се проведат обичайните безвъзмездни тренировки навън по бейзбол , групови спортни занимания и танци. За посетителите, които ще вземат присъединяване в занимателните игри, са планувани стотици дарове и награди.

„ Ще посрещнем първите летни дни в обичания ни парк с доста усмивки, положително въодушевление и незабравимо преживяване “, споделят уредниците и дават обещание развлечение и развлечения за дребни и огромни.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР