На 9 май 2020 г. на парада, посветен на 75-годишнината

...
На 9 май 2020 г. на парада, посветен на 75-годишнината
Коментари Харесай

Т-15 и “Курганец-25”: Руските бойни машини на пехотата с 57-мм оръдие ще бъдат показани на парада

На 9 май 2020 година на парада, отдаден на 75-годишнината от Великата победа, ще бъдат демонстрирани най-новите мостри на рускана военна техника.

Това беше разказано на неотдавнашна среща на Министерството на защитата на Руската федерация от министър Сергей Шойгу.

По-специално са упоменати образците на бойни машини на пехотата, основани в Нижни Тагил и Курган, написа "Поглед инфо ".

Така на Т-15, основан на единната платформа "Армата ", ще бъде инсталирано перспективното необитаемо бойно поделение "Кинжал ". Модифицираната по този метод тежка бойна машина на пехотата беше демонстрирана на интернационалния военно-технически конгрес „ Армия-2019 “.

Като главно въоръжение се употребява 57-мм автоматизирано оръдие със скорострелност до 80 изстрела в минута. Има и 7,62 мм картечница и набор от управляеми противотанкови ракети.

В бойния комплект могат да бъдат включени разнообразни типове муниции, общо 80 снаряда и 500 патрона за картечница.

На BMP, изработен на междинната обединена платформа „ Курганец-25 “, също ще се появи 57-мм оръдие, само че от друг вид, с ниска балистика.

Ракетните оръжия са добре потвърдените по време на многочислените войни и военни спорове ПТУР "Корнет ", както и новите компактни многоцелеви управляеми ракети.

Преди това този модул, получил наименованието "Епоха ", се оферираше да бъде подложен на бойните машини второ и трето потомство и сега се изпитва на БМП-3.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР