На 89 години ни напусна известният пловдивски акушер-гинеколог д-р Евгения

...
На 89 години ни напусна известният пловдивски акушер-гинеколог д-р Евгения
Коментари Харесай

Напусна ни известният пловдивски акушер-гинеколог д-р Евгения Бойкинова

На 89 години ни напусна известният пловдивски акушер-гинеколог доктор Евгения Бойкинова. Тъжната вест заяви нейната щерка и началник на катедрата по инфекциозни заболявания, паразитология и тропическа медицина към МУ-Пловдив и шеф на Клиниката по инфекциозни заболявания към УМБАЛ „ Св. Георги ” доцент Олиана Бойкинова.
Прочетете още
доктор Евгения Бойкинова бе извънреден доктор и експерт и е прочут на пловдивската общност акушер-гинеколог. В първите години от трудовата си процедура тя е работила в Смолян, където оставя дълбока диря, а семейството  Бойкинови е почитана и до ден сегашен. След това продължава дълги години да практикува специалността си във Втора градска болница.

„ Няма човек, който да не обича майка ми. Тя беше извънредно деятелен човек. Беше подготвена да помогне на всеки и практикуваше с изключителна обич специалността си. Нямаше лекари и пациенти, които да не я  боготворяха. Беше страховит родител, аз и брат ми сме отгледани с  много обич  и безрезервност. Една светла персона си отиде, един заслужен човек, доктор и родител! ” Сподели пред TrafficNews нейната щерка Олиана Бойкинова.

Екипът на TrafficNews изрича откровени  съболезнования на фамилията!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР