На 8 март тази година, на Международния ден на жената,

...
На 8 март тази година, на Международния ден на жената,
Коментари Харесай

Преодолей ограниченията и направи стъпка към промяната с лимитираната колекция кецове Johnnie Walker x МАК!

На 8 март тази година, на Международния ден на дамата, Johnnie Walker, световният водач при скоч уискитата, започва следващата фаза от вдъхновяващата си акция Keep Walking България в партньорство с МАК.

В рамките на самодейността ще бъде показана лимитирана сбирка кецове, която въплъщава същината на женската мощ и цели да въодушеви дамите да създадат крачка към смяната. Основното обръщение на колаборацията е в поддръжка на равните благоприятни условия по пътя към персоналния триумф и публичния напредък. 

Чрез своите акции, фокусирани върху дамите, Johnnie Walker отстоява уговорката си за поддръжка на позитивната смяна в посока насърчаването на дамите да поемат надзор. Марката е дълготраен стожер на устрема към публичен напредък, заставайки зад позитивните модели на подражателство и техните вдъхновяващи истории. Johnnie Walker и българският бранд MAK дружно поддържат Фондация „ Екатерина Каравелова “, съидейник в самодейностите за овластяването на дамите и признаването на значителната им роля за публичния напредък. Фондацията поддържа развиването на дамите в България като персони и общественици посредством авторската стратегия за личностно развиване „ ТЯ съм АЗ ”, както и с образования по интензивно гражданско присъединяване. Вече 7 години фондацията целеустремено работи за това в България да има от ден на ден уверени в качествата си дами, които да водят процеса по промяна на обществото. 

Налице е капацитет за усъвършенстване и позитивна смяна в тази област. Според разбор на Националния статистически институт на България, българките заработват 11,8 % по-малко от мъжете. В рамките на акцията и върху самите кецове МАК ще видите „ лентите на рестриктивните мерки “, които се пресъздават като жълти панделки, символизиращи систематичните провокации, пред които дамите се изправят всеки ден. За да се обуят кецовете, панделките би трябвало да бъдат прерязани – едно физическо деяние метафора за премахването на границите и по едно и също време с това показващо неповторимата креативна идея на дизайна. 

Днес ¼ от дамите в Източна Европа употребяват уиски, предизвиквайки обичайното разбиране, че уискито е мъжко пиво. Johnnie Walker, водещ уиски бранд с 200 годишна история на отстояване на напредъка, символизира тази смяна посредством акцията си Keep Walking България. Инициативата се концентрира върху поддръжката на дамите в обществен и стопански проект и показва вдъхновяващите истории на дами от всички възрасти и сфери на живота. 

Johnnie Walker дава своя глас и прави крачка към смяната. Брандът си слага за цел да насърчи дамите да преодоляват рестриктивните мерки пред себе си и ги въодушевява да търсят личния си път за реализация. Посланичките на акцията: Мария Бакалова, Ивелина Чоева, Мирела Илиева, Глория Петкова и Луиза Григорова-Макариев носят обувките като знак на напредъка и поръчка за смели стъпки напред.

„ Diageo е компания, за която подкрепянето на дамите е от основна значимост. Посветили сме се да оказваме помощ на дамите да преодоляват трудностите към отключването на цялостния им капацитет и честваме техните триумфи. Отправяме покана към всички да се причислят към нас в това странствуване към овластяването на дамите и устрема ни към общество, в което всички дами са оценени, уважавани и чествани “, споделя Джулиана Баларин, Изпълнителен Старши Маркетинг Директор на Diageo. 

По време на акцията, лимитирана сбирка кецове ще бъдат налични извънредно в уеб страницата на MAK, а Diageo ще подари всички доходи от продажбата им на благотворителната организация Фондация „ Екатерина Каравелова “.

(в материала има продуктово позициониране)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР