На 65-годишна възраст днес си отиде от този свят Иван

...
На 65-годишна възраст днес си отиде от този свят Иван
Коментари Харесай

Тъжна вест! Covid-19 отне живота на пореден футболен човек в България

На 65-годишна възраст през днешния ден си отиде от този свят Иван Ангелов – последният президент в историята на шампионския ФК „ Етър”.

" Роден е на 23 април 1955 година, футболист и дълготраен футболен активист на „ виолетовите”. В представителния тим на Етър играе от 1977 до 1979 година в „ Б” група, през идващия сезон 1979/1980 година към този момент е с отбора в „ А” група. През 1984 година става админ в клуба, в това число и през шампионската 1991 година

От 1994 година е определен за негов президент и е отпред на ФК „ Етър” до разпадането на клуба преди десетина години с едногодишно спиране през 1999-2000 година, когато отпред бе Пламен Радонов. Бил е за малко административен шеф и на „ Етър 1924”. Иван Ангелов е татко на сегашния шеф на ДЮШ на етърци Стефан Ангелов.

От името на всички ръководители, треньори и футболисти на „ Етър Велико Търново” изричаме най-искрени съболезнования на фамилията и околните на Иван Ангелов! Той ще остане вечно един от хората, дали забележителен принос за развиването на великотърновския футбол.

Поклонението ще бъде в понеделник, 14 декември, от 13:00 ч. в Централния гробищен парк на Велико Търново.

Поклон пред паметта му! ", оповестиха облярите на совя уебсайт.

Екипът на Sportal.bg изрича съболезнования на околните и приятелите на Иван Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР