На 6 април е родена една от най-известните ни доскоро

...
На 6 април е родена една от най-известните ни доскоро
Коментари Харесай

Става на 50, два пъти пребори рака, напусна България и заживя щастливо в Америка

На 6 април е родена една от най-известните ни до неотдавна водещи на излъчвания – Нана Гладуиш, която до неотдавна беше отпред на „ Съдебен спор “ по Nova. Нана става на 50, Родена е във Варна през 1974 година

Своето обучение стартира в музикалното учебно заведение във Варна и приключва през 1993 година Тя обаче не вижда допустимо развиването си като музикант и стартира работа в Радио Варна и Радио Bravo FM. След известно време изявява предпочитание да учи още веднъж и записва поведенчески и обществени науки в Нов български университет, само че се преориентира към политика и всеобщи връзки. В последна сметка не приключва и през днешния ден даже не е осведомена със статута на студентските си права.

Дебюта си на дребен екран реализира в телевизия ММ, чийто програмен управител става след това. Професионалният ѝ път минава и през радиостанциите „ Тангра “ и „ Витоша “. Води предаването „ @.Знам “ по частната bTV, с което си печели сърцата на дребните фенове: в предаването носи вързана на опашка коса, облечена е в гащеризон и раздава награди за правилни отговори. В предаването „ Сблъсък “ по същата телевизия, което също се радва на зрителски интерес, журира позициите на „ враждуващите “ лагери. Решава да се реалокира в „ Станция Нова “ на Нова телевизия, където остава до 2023 година като водеща на реалити предаването „ Съдебен спор “.

През 2005 година се среща със седемнадесет години по-възрастния Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция „ Лозенец “. Нана получава предложение за брак година и половина след запознанството им, което приема след едноседмично обсъждане. Следва пътешестване към Варна, където Джонатан желае ръката на Нана от татко ѝ, като се обръща към него с авансово отрепетирана тирада на български език.

Сватбената им гала се състои на датата 1 април 2007 година сред две излъчвания на „ Сблъсък “,като по искане на булката това става в наличието на единствено двама очевидци. „ Аз не обичам сватбите с всичките мурафети и обичаи, не обичам дори да отивам на сватби “, споделя тя. През 2009 година им се ражда наследник, който кръщават Джейсън.

През 2012 година Нана споделя в ефир, че има онкологично заболяване. Към оня миг лекарите не са съумели да открият къде се намира ракът. След несполучлива намеса в Израел се доверява на българските лекари, които въпреки всичко съумяват да я излекуват. Оказва се, че туморът се намира в гърдата ѝ и е отстранен посредством лека намеса. Назначена ѝ е лъчетерапия, която да подсигури цялостното възобновяване на известната водеща.

По-късно стартира да приема укрепващи лекарства и не изпитва болки, а скоро положението ѝ към този момент е нормализирано. За нея лекарите споделят: „ С нея се случва в действителност знамение – организмът ѝ е здрав, няма и помен от ракови кафези “.

По-късно обаче ѝ откриват още веднъж рак, единствено че на другата гърда, за което Нана още веднъж оповестява това пред феновете в предаването си.

Тя продължава борбата си единствено че в Съединени американски щати, където се реалокира да живее дружно със фамилията си. За страдание неотдавна тя загуби сестра си, тъкмо от подлата болест

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР