На 54-ия ден от антиправителствените протести се проведе акция Масово

...
На 54-ия ден от антиправителствените протести се проведе акция Масово
Коментари Харесай

Протестърите се насочиха към Европа

На 54-ия ден от антиправителствените митинги се организира акция " Масово отваряне на очи " пред постройката на представителството на Европейската комисия в София.

Причината за митинга пред постройката на Европейска комисия е неналичието на реакция от страна на евроинституциите към обстановката в България, показаха участници в събитието.

До затваряне на ул. " Георги Сава Раковски " не се стигна. Около 20 часа недоволните от акцията пред постройката на Европейска комисия потеглиха на шествие и се причислиха към останалите протестиращи в триъгълника на властта. Там ситуацията е спокойна. 

Днес по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му оправдание за оставане на власт. След промяната на министри, безпринципното разпределяне на пари, опитите за принуждение върху жителите, последният късмет за задържане във властта след изказването на Движение за права и свободи, към този момент не съществува.

Това обявиха от така наречен " Отровно трио " - проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян след късата конференция на Движение за права и свободи във връзка импортирания законопроект за нова конституция от ГЕРБ и процедурата по привикване на Велико Народно заседание.

На кръстовището пред посолството на Румъния пък за поредна вечер има контрапротест. Там хората се афишират против блокадите на кръстовища като форма на митинг. Събирането на подписи продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР