На 53 години Сандра Бълок е в отлична физическа форма

...
На 53 години Сандра Бълок е в отлична физическа форма
Коментари Харесай

Сандра Бълок – Мъжко момиче

На 53 години Сандра Бълок е в отлична физическа форма и продължава да бъде една от най-търсените и високоплатени актриси на планетата. Тя е и огромната звезда в напълно женския римейк на “Бандата на Оушън ”, който излиза по кината другия месец със заглавието “Бандитките на Оушън ”. Ролята е идеална за Сандра, която си построи репутацията на мъжко момиче с изяви в наситени с адреналин екшън тупалки и пропити от тестостерон крими трилъри.

Славата на екранна амазонка със мощно лъчение сигурно не работи подривно на еротизма, заложен в облика на Бълок. Няскоро тя даже шокира доста медии като описа за някои свои по-екзотични и мръснишки сексуалнси прищявки, привички и ритуали. Сандра Бълок комбинира профила на самостоятелна дама с хубостта и физическия атлетизъм на превъзходна мацка, за която годините не съставляват предизвикателство. В “Бандитките на Оушън ” тя сигурно ще капитализира върху тези свои плюсове и ще се постарае филмът да излезе от стандарта на феминистката ревизионистка вълна, целяща да “джендъризира ” множеството обичани мъжки облици.

В режисираната от Гари Рос напълно женска версия на “Бандата на Оушън ” Сандра играе Деби Оушън – сестрата на фамозния Дани Оушън (Джордж Клуни) от трилогията на Стивън Содърбърг. Деби, която излиза от пандиза и стартира да възнамерява обира на скъпа огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За задачата є би трябвало екип, който включва още седем колоритни дами, в осъществяване на Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг и Нора Лъм.

Сандра Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон, окръг Колумбия. Баща є Джон Бълок служи в армията на Съединените американски щати, майка є, Хелга Г. Майер е немска оперна певица и учителка по музика. Двамата се срещат в Нюрнберг, Германия, до момента в който бащата на Сандра, Джон, е командирован там.

Като дребна Сандра постоянно съпровожда майка си при нейните оперни представления. Тя прекарва известно време в Залцбург и Нюрнберг, където остава с вуйна си и баба си и учи немски език.

Бълок учи в гимназията Вашингтон-Лий където е мажоретка и взе участие във всички учебни театрални представления. След като се дипломира в гимназията през 1982 година, стартира следването си в Университета в Източна Каролина в Грийнвил със компетентност драма. Дипломира се през 1986 година

След дипломирането си се мести в Манхатън и работи като барманка, сервитьорка и гардеробиерка по време на прослушвания за функции.

Докато живее в Ню Йорк, Бълок взе участие в няколко студентски кино лентата и посещава актьорски курсове при Санфорд Майснер. Малко по-късно получава опция да се изяви в театъра, след което приема няколко дребни функции в самостоятелни продукции, както и основна роля в краткотрайната телевизионна версия на “Работещо момиче ” (1990). По-късно се появява в няколко кино лентата, като “Любовен балсам № 9 ” ( ”Love Potion No. 9 ”, 1992), “Нещото наречено ЛЮБОВ ” ( ”The Thing Called Love ”, 1993) и “Fire on the Amazon ” (1993). Участието й в “Разрушителят ” ( ”Demolition Man ”) през 1993 година води до поканата й за присъединяване в “Скорост ” („ Speed ”, 1994). С този екшън мегахит Бълок става звезда.

Сандра получава 11 милиона $ за присъединяване си в “Скорост 2: експертите ”, в който се съгласява да играе, с цел да поддържа личния си план “Надежда за любов ”. По-късно получава 17,5 милиона $ за “Мис скришен сътрудник 2: Прекрасна и рискова ”. Сандра Бълок е определена от списание “People ” за един от 50-те най-красиви хора на света през 1996 и 1999 година и е класирана на 58-о място в класацията на списание “Empire ” – Топ 100 кино звезди на всички времена.

В края на предишното десетилетие тя доближава своя актьорски връх със спортната драма “Сляпата страна ”. Сандра печели “Оскар ” за най-хубава актриса за играта си в изненадващия касов шлагер. Номинирана е още веднъж преди четири години за виртуозната образна екстраваганца “Гравитация ”. През 2010-а се развежда с тв звездата и щедро татуиран моторист Джеси Джеймс след пет години брак. В момента отглежда сама двете си осиновени деца.

Стана сполучлив продуцент


Още в края на предишния век Сандра Бълок стана една от най-високоплатените актриси в света и реши да употребява въздействието си и зад камерата. Тя се насочи към продуцирането и е взела участие в основаването на над дузина филми и сериали. Бълок продуцира и взе участие в някои от най-големите жанрови шлагери за последните години – “Мис Таен Агент ”, “Предложението ”, “Убийство по учебник ” и други. Тя съумя да си построи репутацията на една от най-влиятелните и значими дами в бизнеса и не демонстрира никакви сигнали на отмалялост от изтощителния бизнес и креативен цикъл на Холивуд. Бълок е твърдо решена да остане една от преобладаващите лъвици на развлекателната промишленост.

За нея


Беше феноменално добра в „ Скорост “


Сандра е прелестна и ужасно сполучлива актриса, продуцент и човеколюбец, само че на първо място е фантастична другарка и колежка. Трябва да призная, че беше феноменално добра в “Скорост ”. Този филм нямаше да бъде същия без нея. Много се веселя, че кариерата на Сандра се разви толкоз бързо и сполучливо след триумфа на този филм. Тя скоростно се трансформира в световна звезда, в случай че позволите тази игра на думи. Ще бъда ужасно благополучен, в случай че скоро отново имаме опция да работим дружно.

Киану Рийвс, артист


Една от най-вдъхновяващите дами в Холивуд


Сандра Бълок е звезда и водеща дама от света на киното откогато се помня. В “Скорост ” тя потвърди, че екшън киното не е единствено изконна територия на мъжете. После направи цяла серия от впечатляващи филми. И постоянно държеше на разнообразието. Криминални трилъри, екшъни, фантастика, комедии, романтики, съществени драми. Тя може да играе във всичко и постоянно подвига равнището на филмите, в които взе участие. Несъмнено е една от най-вдъхновяващите дами в Холивуд.

Ан Хатауей, актриса


Ще бъде прелестна в „ Бандитките на Оушън “


Нямам самообладание „ Бандитките на Оушън ” да излезе по кината. Ние с момчетата свършихме добра работа по трите кино лентата от франчайза, режисирани от нашия добър другар Стивън Содърбърг, само че в този момент е време девойките да се развихрят. Сандра Бълок е идеалната актриса за ролята на сестрата на Дани Оушън. Сигурен съм, че ще направи по-добра роля от мен. С нея си партнирахме преди години в „ Гравитация ” и от персонален опит знам, че Сандра е една от най-страхотните звезди на Холивуд.

Джордж Клуни, артист
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР