На 52 години е починал най-известният тартор на циганска махала

...
На 52 години е починал най-известният тартор на циганска махала
Коментари Харесай

Инфаркт покоси известен ромски барон, докато празнува

На 52 години е умрял най-известният главатар на циганска махала във Врачанско Мехти Касъмов от с. Галиче. Богатата ромска фамилия Касъмови чествала Коледа в Пампорово. В разгара на купона във вторник вечерта на Мехти внезапно му прилошало и до момента в който околните му се разтичали да търсят доктор, той рухнал на масата, покосен от инфаркт.

Известният деятел на Движение за права и свободи във Врачанско има биография, цялостна със противоречиви моменти и потвърдени закононарушения. След дълга правосъдна сага, през 2007 година Мехти Касъмов бе наказан за източване на над 10 хиляди това зърно от складовете в Оряхово на Държавния запас посредством компанията си " Скът ".

Касъмов бе измежду най-известните брокери на гласове и години наред осигуряваше гласовете на почитателите на Движение за права и свободи за наказания някогашен кмет на Галиче Ценко Чоков.

Бившият общински консултант в Бяла Слатина и някогашен претендент за кмет на града прекара в пандиза десетина години и през предходната година бе пуснат на независимост предварително, оповестява " Ин ". Преди да влезе зад решетките остарелият Касъмов построи в парцела си в циганската махала на Галиче джамия и подкрепя с персонални средства и пари от разнообразни фондации ислямизирането на ромите в Галиче, непознато дотогава
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР