На 5 февруари певицата Софи Маринова се омъжи за Тодор

...
На 5 февруари певицата Софи Маринова се омъжи за Тодор
Коментари Харесай

VIP разделите на лятото: Последен рунд за Андреа и Кобрата, нагонът на Божинов наранил Биляна Дол, Гринго биел Софка и още…

На 5 февруари певицата Софи Маринова се омъжи за Тодор Давидков-Гринго. 5 месеца по-късно те се развеждат, а бракоразводното им дело стартира с молба от страна на Софи Маринова. По време на късия си сватбен живот съпрузите си не са основали дете, общ бизнес или нещо, което би трябвало да разделят. Може би и по тази причина правосъдният развой завършил единствено с едно дело. Певицата резервира безмълвие за повода за развода. Появиха се спекулации, че мотивът е физически тормоз от страна на Гринго над нея, Съмненията бяха подсилени и от обстоятелството, че Маринова ходела по присъединяване с гипсирана ръка. Преди време тя сама призна, че обичаният и й е посягал.

Кали и половинката и Владимир се разделят на рождения ден на певицата – 3 октомври. Следва медиен спор посред им, като той я упреква, че е лека жена и имала паралелна връзка с различен човек, до момента в който живеела с него. А в този момент, когато е свободна, продължава връзката си с този мъж. Тя пък подава тъжба, че той я тормози. Двамата не са се разбрали и за правата над  5 –годишния си наследник Александър.

" Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", по този начин певицата Андреа разгласи раздялата си с Кубрат Пулев. Двамата бяха дружно повече от 12 години. В последно време все по-рядко бяха засичани дружно. Официалното удостоверение пристигна от Андреа на 12 юли. Тогава всички схванаха, че последният рунд от любовния мач и последния куплет от любовната ария на двойката са свършили. Появиха се клюки, че Кобрата и Андреа в действителност не са дружно от доста по-рано, само че са запазили положителните си връзки. Факт е, че по време на абсурда с целувката сред Кубрат и Джени Суши, Андреа му оказа цялостна поддръжка.

Пластичният хирург доктор Ангел Енчев и моделката Теди Велинова оповестиха краха на брака си с публично известие до медиите.

" След 8 години взаимно общуване, доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им ". Нищо не предвещаваше края на тази връзка. През май тази година Енчев подари чисто нов автомобил за рождения ден на Теди. Каква е повода за раздялата обаче знаят единствено те.

След малко над три години дружно футболистът Валери Божинов и хубавицата Биляна Дол се разделиха. Сръбкинята заяви за това с общ кадър, под който написа: „ С Валери към този момент не сме дружно. За страдание, настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина определяха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! “.

Само месец преди раздялата Валери и Биляна бяха на отмора в Дубай дружно с някогашната му брачна половинка Николета Лозанова и щерка им Никол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР