На 5 декември 2018 г. на официалната церемония по връчването на

...
На 5 декември 2018 г. на официалната
церемония по връчването на
Коментари Харесай

НОВИЯТ PEUGEOT 508 СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА ДИЗАЙН НА ГОДИНАТА НА СПИСАНИЕ AUTOBILD БЪЛГАРИЯ

На 5 декември 2018 година на официалната церемония по връчването на премиите от конкурса “Test the Best ” на списание AutoBild България новият Peugeot 508 взе наградата за Дизайн на годината.

Новият Peugeot 508 беше показан на Автомобилен салон Женева и показан пред премиерно в България през октомври. Дръзкият и характерен жанр на модела разчупва кодовете в сегмента. Той е с нова по-ниска и компактна архитектура, нов по-изразителен и стабилен дизайн, впечатляващ интериор с актуализирана версия на емблематичния PEUGEOT i-Cockpit®.

Новият Peugeot 508 бе определен измежду 33 автомобила, появили се на пазара в последните 12 месеца, от жури, съставено от професионално свързани с автомобилната сфера инженери, състезатели, колекционери и други

Калоян Кутин, търговски шеф на София Франс Ауто, получи премията с думите:
„ Дизайнът на автомобила е въодушевен от света на концептуалните коли и прави отпратка към паметни за марката модели като 504 и 504 Coupe. Наградата идва в знаков миг за нас, защото преди броени дни новият Peugeot 508 бе определен и за финалист в състезанието Автомобил на годината в Европа ”.

С премията за дизайн на сп. AutoBild отличията на новия PEUGEOT 508 стават седем.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР