На 5 април рожден ден празнува шампионът с Берое като

...
На 5 април рожден ден празнува шампионът с Берое като
Коментари Харесай

Легенда на Берое: Киров трябва да удари с юмрук по масата

На 5 април рожден ден чества първенецът с Берое като футболист, а след това и асистент треньор на отбора Кънчо Кашеров – 67 години.

Той е оптимист за оцеляването на старозагорци в Първа лига, макар че те са единствено на точка пред рисковата зона на изпадащите преди неделната аудиенция на опашкаря Спартак във Варна.

„ Както споделя философската поговорка: „ Докато вдишвам се надявам “. Убеден съм, че Берое ще резервира елитния си статут. За задачата обаче отборът би трябвало да печели всеки мач до края на сезона най-малко против тимовете от своята рогозка. Николай Киров е добър експерт, само че би трябвало да удари с пестник по масата и да накара футболистите си да заиграят, а изявите им не са на нужното равнище. Проблемът на Берое не е в неналичието на нападатели. Ние не сътворяваме положения. За да вкараш, следва да направиш по този начин, че пред противниковата врата да ври и да кипи. Ако би трябвало да откроя огромният проблем на Берое, то той е в средата на терена. Тук ще изтъквам огромния наш треньор, водил в предишното националния тим Христо Младенов, който споделяше: „ Кажи ми кои са ти халфовете, с цел да ти кажа що за тим си “. Полузащитниците ни има доста какво още да дадат “, акцентира Кънчо Кашеров пред " Тема спорт ". Той изрази вяра, че Берое ще си тръгне най-малко с точка при гостуването си на Спартак във Варна.

„ Дай Боже да вземем актив от морската столица. Противникът ни преди дни игра мач от 1/4-финалната фаза за Купата на страната против Лудогорец (1:2). Като футболист и аз съм изпитал на гърба си сходен сбит цикъл от мачове сряда-събота и знам, че той се отразява позитивно на състезателите, помагайки им да не губят форма. Вярвам, че Берое ще се бори до дъно и ще остане във висшия ни ешелон, тъй като му отива и приляга “, добави Кашеров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР