На 5.02, гости в Нови хоризонти с Лили бяха Иван

...
На 5.02, гости в Нови хоризонти с Лили бяха Иван
Коментари Харесай

В “Нови хоризонти с Лили” гостуваха Иван Иванов и Лари Бийл

На 5.02, посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Иван Иванов, бизнесмен в софтуерния бранш и Лари Бийл, финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, господин Иванов описа за своя път, който минава през програмирането, разбора на данни, машинното самообразование и изкуствения разсъдък. Сатана дума за неотдавна състоялото се събитие „ Данните и хората “, като гостът посочи че „ интернетът е електричеството на 21ви век, а данните са - светлината “. Бяха наранени и проблемите със корист с данните както и изгодите и заплахите при потреблението на изкуствения разсъдък. На въпроса, „ какво ново можем да чакаме в региона на AI ”, господин Иванов загатна „ основаването на видеа от изображения “ и още по-голямото развиване при ChatGPT.

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, бе осъществена обичайна връзка по скайп, с господин Лари Бийл в Сан Франциско. Той показа забавен материал на тематика “Да погледнем вътре в себе си “. Стана дума за това, че формираме мирогледа си от общуването с близките. Тяхното отношение към нас, дефинира дали сме уверени или не. А в действителност, би трябвало да потърсим решенията вътре в себе си. Бяха представени и мисли на известни хора по тематиката. За страдание, заради естествена буря е Сан Франциско и спиране на връзките, връзката не бе осъществена пълноценно.



Като музикален декор звучаха осъществявания на Кели Кларксън от сбирката „ Greatest gits, chapter one ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР