На 4 май 2019 г. за четвърта поредна година стартират

...
На 4 май 2019 г. за четвърта поредна година стартират
Коментари Харесай

Доброволци развежда туристи из забележителностите на Русе

На 4 май 2019 година за четвърта поредна година започват безплатните пешеходни обиколки в Русе, известни под името Ruse Summer Free Tour . Те ще осведомят както българските и задгранични посетители, по този начин и жителите на Русе, а маршрутът им включва най-емблематичните здания и места в централните елементи на града.
Зад похвалната доброволческа самодейност стои неправителствената организация Сдружение „ КултурТур Русе”. Обиколките са по образеца на такива всекидневни начинания в София, Пловдив и Велико Търново, където безплатните градски обиколки са извънредно известни и се посещават от голям брой туристи годишно.
Опознавателните воаяжи ще се организират всяка събота от месец май до месец септември в това число . Ще стартират от 18 часа пред Статуята на Свободата, където експерти и запалянковци от туристическия отрасъл в района ще описват историята и градските митове зад местата, около които посетителите ще минават по време на обиколките.
На 3 декември 2018 Ruse Summer Free Tour получи премия за най-оригинално събитие, обвързвано с туризма на Община Русе за 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР