На 4 декември на пл. Сава Младенов“ в гр. Тетевен

...
На 4 декември на пл. Сава Младенов“ в гр. Тетевен
Коментари Харесай

Грейнаха светлините на коледната елха в Тетевен

На 4 декември на пл. „ Сава Младенов “ в гр. Тетевен кметът доктор Мадлена Бояджиева възпламени светлините на коледната елха, с което алегорично сложи началото на Коледно-новогодишните празници в общината.

Д-р Бояджиева поздрави събралите, като означи, че точно Коледа е празникът, в който отваряме сърцата си и ставаме по-добри, благосклонни и човечни, очаквайки Новата година, с цел да стартираме нещо друго, с цел да се осъществим с вяра и обич за едно ново начало.

Коледа е не просто един от християнските празници, тя е знак на вярата, добротата и на любовта сред хората. Нека магията на най-светлите зимни дни сбъдне фантазиите и желанията ни, и ни донесе най-чаканите и скъпи блага – здраве, мъдрост и примирение, сподели още кметът.

Нека идните празници бъдат изпълнени с доста въодушевление, искра на усмивки, радостни мигове и нестихващи човешки очаквания за по-добро бъдеще, а светлината на святата Коледна нощ озарява пътя ни напред, бяха пожеланията на доктор Бояджиева към всички.

Програмата на събитието включваше детско шоу с присъединяване на дядо Коледа и Снежанка, артист на кокили, клоунада и огнено шоу.

Най-очакваният миг, а точно - запалването на светлините на коледната елха, беше съпроводен с празнична заря, която огря целият площад с пъстрите си цветове. На събитието участваха още зам.-кметовете - Борис Врабевски и Тони Стоев, общински съветници, посетители и поданици на Тетевен.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР