На 4.11.2018 г., в зала EFE на хотел Marinela Sofia,

...
На 4.11.2018 г., в зала EFE на хотел Marinela Sofia,
Коментари Харесай

Най-престижният световен рекламен фестивал Cannes Lions - със страхотен успех на програмата си SEE IT BE IT в България

На 4.11.2018 година , в зала EFE на хотел Marinela Sofia, се организира второто българско издание на самодейността SEE IT BE IT , основана от най-популярното събитие в света на рекламата и маркетинга – Cannes Lions . За втора година събитието гостува тук по покана на Мария Милушева – креативен шеф на Noble Graphics и единствената българка, селектирана от фестивала за изданието в Кан, Франция.

Темата на събитието бе Game Changers , а лектори в него бяха вдъхнояващи експерти в региона от международен мащаб. Българската аудитория имаше шанса да се срещне с Кара Койл, креативен шеф в Ogilvy Ню Йорк, Шанън Кроу, текстописец на свободна процедура, която през 2018 година е оповестена за една от 10-те най-хубави в специалността в света, Шарлът Бъфлър и Х.П. Албрехт от Lürzer’s Archive, Дебора Васкес, основен креативен текстописец в Lew’Lara/TBWA Бразилия, Хана Джонсън - experience director в Demodern, както и други топ имена. Сред българските лектори бяха Красимира Хаджииванова от " Майко Мила ", Оля Антонова от " Трастена ", Ружа Загорска (CEO, Site Media) и професионалният коуч Владимир Борачев.

Темите, заложени в лекторската стратегия, бяха нуждата от разнообразни гледни точки, сполучливото съвместяване на персонален живот с кариера, професионалното развиване и персоналния опит на дамите в информационните промишлености.

Събитието бе посетено от над 400 експерти в рекламата , маркетинга и водещи ПР специалисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР