На 31 януари украинските ВВС атакуваха руското летище Белбек във

...
На 31 януари украинските ВВС атакуваха руското летище Белбек във
Коментари Харесай

Украински ракетен дъжд над Крим, унищожени са три самолета и десетки руски военни

На 31 януари украинските Военновъздушни сили нападнаха съветското летище Белбек във краткотрайно окупирания Крим. Командирът на Военновъздушни сили на Украйна Микола Олешчук разгласява видео в канала си в Telegram.
 
Дим и мощна детонация се чуват на фрагментите. Под видеото генерал-лейтенантът благодари на всички, които са се включили към " прочистването на Крим от съветското наличие ".
 
Руските военни репортери се оплакват се оплакват в своите канали в Telegram, че два Су-27 и един Су-30 са изгубени вследствие на ударите. От тях единият е изцяло погубен, защото се твърди, че ракетата го е блъснала непосредствено, а другите евентуално биха могли да бъдат поправени.
 
12 окупатори са били убити на летището и покрай него, а повече от 10 са били ранени.
 
" Някои от самолетите не са имали време да излетят, откакто са получили сигнал за ракетна опасност. В тази връзка претърпяхме толкоз тежки загуби ", се споделя в изказване на съветските военкори, представени от Главред.
 
 Руски загуби в резултат на украинския удар Руски загуби в резултат на украинския удар Източник: Скрийншот
Близо до Гвардейское украински ракети удариха подготвителен лагер на специфичните сили. 9 елитни бойци на ГРУ са отстранени, седем са ранени. Също по този начин, съгласно провоенните кръгове, Русия е изгубила няколко елементи съоръжение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР