На 31 май Николай Ценков дебютира на литературната сцена с

...
На 31 май Николай Ценков дебютира на литературната сцена с
Коментари Харесай

„Човекът, който продаде морето” - впечатляващ дебют на Николай Ценков

На 31 май Николай Ценков дебютира на литературната сцена с един превъзходен алманах с разкази – „ Човекът, който продаде морето”! Дванайсет истории, въодушевени от действителни събития, разказани през гранични човешки обстановки, написа glasove.bg.

„ Човекът, който продаде морето” обгръща истории, случили се в друго време и на друго място. Предстои ви необичайно странствуване из сантименталните площади на Катания, топлите улици на Джакарта, паметните места на Дъблин. Ще се огледате във витрините на виенските кафенета и ще помълчите в светата обител в Превели. С носталгия ще се върнете в обичания остарял Созопол, съхранил нишките на това постоянно време – отминало и настъпващо, фактически и измислено, само че постоянно повтарящо се. А по време на пътуването ще чувате примамливия темп на морето – от дълго време към този момент проиграно, печелено и губено, само че постоянно там, на същото място, отвъд брега, зад скалите.

Николай Ценков е роден през 1985 година в Стара Загора. Завършил е право, а сега работи върху дисертацията си в региона на обществената философия. Заемал е основни позиции в частния и обществения бранш, където е придобил богат професионален опит в областта на икономическата дипломация и плановото финансиране. Сборникът с разкази „ Човекът, който продаде морето “ е неговата първа книга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР