На 31.01 гости в Нови хоризонти с Лили бяха Зорница

...
На 31.01 гости в Нови хоризонти с Лили бяха Зорница
Коментари Харесай

В “Нови хоризонти с Лили” гостуваха Зорница Миткова, Иван Иванов, Стоян Добрев и Лари Бийл

На 31.01 посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Зорница Миткова, Иван Иванов, Стоян Добрев от програмата за млади бизнесмени „ Тийноватор “, и Лари Бийл, финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, гостите описаха за това по какъв начин е минал междинния стадий, „ Уикенд на концепциите “ при шестото издание на програмата за бизнесмени в учебно заведение „ Тийноватор “. Те показаха две от множеството хрумвания за стартъпи: приложение което да оказва помощ на родители на деца с аутизъм и безалкохолна напитка от мед „ Медовина “. Стана дума и за специфичните, посетители, жури и ментори, както и за кандидатстване в програмата за идната образователна година.

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, бе осъществена обичайна връзка по скайп, с господин Лари Бийл в Сан Франциско. Той показа забавен материал на тематика „ Интегриране на Изкуствения Интелект – начало “. Даде образци за потреблението му в всекидневието - семейството и превоза. Описа и какво съставляват новите роботи, които ще ръководят процесите. Но поражда въпроса за сигурността, и дали ще можем да се приспособяваме?

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри актьори номинирани за Грами при 66тите награди на музикалната промишленост които ще се връчат на 4.02 в Лос Анжелис.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР