На 30 януари на територията, обслужвана от ОДМВР-София, съвместно с

...
На 30 януари на територията, обслужвана от ОДМВР-София, съвместно с
Коментари Харесай

Трима задържани с дрога при спецоперация в Софийско

На 30 януари на територията, обслужвана от ОДМВР-София, взаимно с екипи на жандармерията се е провела профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на сигурността на придвижването, предаде  " Фокус " . От ОДМВР-София оповестиха, че в хода на полицейските дейности по линия " противопоставяне на закононарушенията с наркотични субстанции " криминалистите от РУ-Самоков са задържали столичанин и локален гражданин, а сътрудниците им от РУ-Пирдоп – осъждан гражданин на града.

При инспекцията на първия арестуван, 29-годишен престъпно проявен самоковец, са открити и конфискувани две пликчета със суха зелена тревиста маса, реагираща на MDMA. Пликче, ръчна мелничка и угарка от цигара със суха зелена тревиста маса чиновниците на реда са иззели от тествания 21-годишен мъж от София. По двата случая са регистрирани преписки за осъществено закононарушение по член 354А от Наказателен кодекс.

В същото време инспекция била осъществена и в жилището на осъждан мъж в Златица. Иззето е пликче с към 2.5 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. 37-годишният е арестуван за период до 24 часа и по случая е формирано досъдебно произвеждане.

В рамките на спецакцията пирдопските криминалисти разкриха и задържаха и причинител на обир. В късните вечерни часове на 27 януари 33-годишният рецидивист от Пирдоп влезнал в жилището на собствен съгражданин, заплашил го, нанесъл му побой и му лишил златен пръстен. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР