На 30 януари Интерактив Тенис слага началото на първите турнири

...
На 30 януари Интерактив Тенис слага началото на първите турнири
Коментари Харесай

В края на месеца стартират Чалънджър сериите на Интерактив тенис

На 30 януари Интерактив Тенис поставя началото на първите шампионати от серията ITL Challenger. Турнирите от тази серия все още се организират в София, Пловдив и Варна, като феновете от тези градове могат елементарно да се записват за присъединяване до 27 януари.

“ITL Challenger ” е неповторим любителски тенис формат, при който самите участници дефинират разпоредбите в него, те имат свободата сами да вземат решение къде и кога ще изиграят своя мач. Участието в шампионата е гратис, а играчите имат опция да се срещнат с нови съперници и да ревизират равнището на уменията си на корта.

След първите 12 издания, които се организираха през предходната година, ползата към тази серия шампионати непрестанно пораства, а през тази година се чака и други градове в страната да станат част от серията.

За включването в “ITL Challenger ” няма ограничавания нито във възрастта, нито в равнището на умения на игра, като всеки е добре пристигнал да опита.  Единственото, което се изисква е да обичате да играете тенис. Точките от шампионата са годни за годишната класация на Интерактив Тенис, като в края на годината най-хубавите 8 ще получат правото да се включат във финалния Мастърс на ITL.

От лигата канят всеки, който желае да се включи и да поиграе първокласен тенис, да го направи още в този момент, като записването става онлайн в системата на ИТЛ - ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР