На 3 юни в 2020 Event Space ще се проведе

...
На 3 юни в 2020 Event Space ще се проведе
Коментари Харесай

На 3 юни ще се проведе Astea Conference 2023 – в търсене на знанието по пътя на ИТ общността

На 3 юни в 2020 Event Space ще се организира седмото издание на Astea Conference. Тази година тематиката е „ Пътят на знанието “, а идеята ще е в поддръжка на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки. Събитието е ориентирано към хора от ИТ общността и всеки, който се интересува от компютърни науки. Екипът на Astea е подготвил разнообразна стратегия с присъединяване на водещи имена в региона на осведомителните технологии, които ще опишат за другите пътища към знанието посредством научените от тях уроци, провокации и споделен опит.

По време на лекциите и панелните полемики ще бъдат показани разнообразни гледни точки за това по какъв начин се стига до знанието – посредством официално обучение в университет, профилирани курсове или житейски изпитаната рецепта проба – неточност. Един от главните акценти в презентациите на гост-лекторите ще бъде настоящата тематика за изкуствения разсъдък и по какъв метод той ще повлияе на живота и професионалното ни развиване.
-->
Сред посетител - лекторите на Astea Conference са: Благовеста Пугьова (Childish), Георги Ангелов (Astea Solutions), Георги Костадинов (Kelvin Health), Гриша Караниколов (Телерик Академия), Димитър Симов – Джими (Лукрат), Мартин Кадинов (TDB Play), Николай Бачийски (Automatic), Стефан Кънев (DEXT).

Каузата на конференцията цели да поддържа присъединяване на млади български гении в интернационалните олимпиади по естествени науки. Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки е основано през 2010 година с съществена цел да подкрепя подготовката на най-хубавите български възпитаници по естествени науки за участията им в най-престижните международни шампионати. Само за 2022 година родните ни състезатели по естествени науки са спечелили общо 42 медала – 11 златни, 18 сребърни и 13 бронзови, от интернационалните олимпиади. А общо през годината от всички шампионати – европейски и балкански, са спечелили над 70 медала.

Astea е водещ специалист в софтуерното консултиране и създаването на персонализирани софтуерни решения. През последните 17 години компанията се е наложила като благонадежден сътрудник за клиентите си по целия свят и е дейна в разнородни браншове, вариращи от финансови услуги и електронна търговия до опазване на здравето и обучение. Astea Conference е част от фирмената просвета на компанията и от самото си основаване има за цел да сплотява, поддържа и улеснява шерването измежду хората от ИТ общността. Конференцията е с безвъзмездна регистрация, с опция за дарителски билет или финансова поддръжка на място в деня на събитието, като всички събрани средства се дават на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки.

Събитието стартира в 9:00 ч., а запазването на билети става посредством платформата на bilet.bg. Повече за Astea Conference и съпътстващата стратегия може да научите на   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР