На 3 май т. г. от 18.00 ч. във фоайето

...
На 3 май т. г. от 18.00 ч. във фоайето
Коментари Харесай

Камелия Кондова и Асен Масларски в Добрич

На 3 май т. година от 18.00 ч. във фоайето на Хотел „ Добруджа “ феновете на изящното слово и музика ще се срещнат с поетесата Камелия Кондова и композитора и стихотворец с китара Асен Масларски.

Срещата е под наслов „ Разказани усеща с перо и китара “. Входът е свободен. Организатор на събитието е Община град Добрич.

ТЯ е родена в Добрич. Автор е на 10 стихосбирки, удостоена е с Националната литературна премия „ Дора Габе “, Голямата премия на националния конкурс „ Петя Дубарова “, Голямата премия на националния конкурс „ Веселин Ханчев “ (двукратно), Първа премия на в. „ Литературен глас “ – Стара Загора, Първа премия от националния конкурс „ Петър Алипиев “ и други

Член е на Съюза на българските писатели от 1997 година

ТОЙ е стихотворец и композитор, който в никакъв случай не окачва китарата си на гвоздея, превзел България с „ белите си мъжки песни “. Композирал е песни по текстове на добричкия създател Александър Белчев. „ Равноденствие “, „ Белег “ и „ Лятото “ и през днешния ден слушаме на драго сърце.

ТЕ са поетесата Камелия Кондова и музикантът Асен Масларски. Обединява ги любовта към поезията, изключително в случай че може да бъде изпята.

Заповядайте! Очакваме Ви!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР