На 3-4 март ще се проведе второто издание на Републиканския

...
На 3-4 март ще се проведе второто издание на Републиканския
Коментари Харесай

400 гимнастички на турнир в София през март

На 3-4 март ще се организира второто издание на Републиканския и Международен шампионат "Angel’s Cup " в зала "София ". Очаква се да вземат присъединяване в надпреварата към 400 гимнастички от съвсем всички клубове в България. Международното присъединяване ще бъде за момента от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария, като поръчките се одобряват до 15 февруари.

Участие в конкуренцията ще вземат състезателки от безусловно всички възрастови групи и категории, както и най-малките гимнастички едвам 4-5 годишни. Седмица преди най-силната подготовка в България елитните състезателки също ще създадат своята контрола. Много дарове и изненади чакат дребните и огромни “ангели”.

Организатори на надпреварата са някогашната национална състезателка и европейска вицешампионка Биляна Проданова и нейната треньорка Светослава Калоянова с поддръжката на БФХГ.

Специални посетители на надпреварата са Илиана Раева, президент на Българската федерация, Мария Гигова - трикратна Световна шампионка, както и "златните " девойки на България, бронзовите ни медалисти от Олимпийските игри в Рио.

Основната цел на надпреварата е да се възроди славното минало и триумфи на СКХГ ЦСКА от времето на Мария Гигова и сестрите Адриана и Камелия Дунавски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР