На 3.08.2022 г. Гълъб Донев свика в 19 часа извънредна

...
На 3.08.2022 г. Гълъб Донев свика в 19 часа извънредна
Коментари Харесай

Беновска: Премиер Донев, невъзпитано е да не отговаряте на медиите! А да си водите монолози!

На 3.08.2022 година Гълъб Донев свика в 19 часа изключителна конференция, излъчена непосредствено в пита-Радио К2, във и по Радио К2 на 93.9MHz. Представи антикризисен щаб в енергетиката. Донев не пожела да дава отговор на медиите! И се в втурна по стълбите на Министерски съвет!

Илиана Беновска: Въпроси? Не сме пристигнали в 7 часа вечерта единствено, с цел да Ви гледаме!

Ако Гълъб Донев продължи да вика медиите вечер за по 5 минути, с цел да води монолози – „ аман “ му е работата!

Ето монолога на Донев: Добър вечер на всички! Днес с моя заповед сътворих междуведомствен спешен щаб за енергетиката със задача да предложи решения за преодоляване на хаоса и разрухата в бранша! Да предложи решения за сигурност на доставките и предвидимост на цените на газа. Да предложи механизми за надзор и смъкване на цените на горивата, както и на цената на електрическата енергия. Щабът ще се управлява от вицепремиера по икономическите политики господин Христо Алексиев. В щаба ще влезе и министърът на енергетиката господин Росен Христов, както и представители на други министерства, на браншовите организации, на КЕВР, на ДАНС, както и представители на работодателите и синдикатите. Контролът по осъществяване на поставените задания на междуведомствения спешен вариант ще реализирам персонално! Щабът ще работи непрестанно, в това число и през почивните дни.

Искам да уверя българските жители и българския бизнес, че ще създадем всичко допустимо, с цел да осигурим сигурност на доставките на природен газ за страната, предвидимост на цените и да могат българските жители и надлежно бизнестъ да са спокойни, че газ ще има до края на отоплителния сезон. Благодаря за вниманието!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР