На 29 октомври освен нов градоначалник Варна ще трябва да

...
На 29 октомври освен нов градоначалник Варна ще трябва да
Коментари Харесай

Кои са кандидатите за районен кмет на Аспарухово?

На 29 октомври с изключение на нов градоначалник Варна ще би трябвало да избере и своите районни кметове. Представяме ви претендентите за регион " Аспарухово ", подредени съгласно номера в бюлетината.

1.Павел Лозанов
" Българска социалистическа партия за България "

Павел Лозанов

Роден на 05.02.1987 година във Варна. Основното си обучение приключва в Руското учебно заведение „ Ал. С. Пушкин “ с профил съветски и британски език, а междинното придобива във Френската гимназия „ Фр. Ж. Кюри “ с профил френски и британски език и West Side High School, Macon, Georgia, USA с профил бизнес администрация. Продължава образованието си във Висшия интернационален лицей с профили Хотелски мениджмънт / Маркетинг и мениджмънт. Владее български, британски, съветски и френски език. Управлява няколко фамилни компании - за порти, импорт и експорт на артикули и туристическа активност.

Като претендент за областен кмет ще направи всичко допустимо да трансформира паркът в Аспарухово във втората Морска градина на Варна. Мотото на персоналната му акция е: „ Гласът на жителите е гласът на региона “.

7. Ивайло Маринов
ПП " ГЕРБ "

Ивайло Маринов

Ивайло Маринов е роден на 03.04.1968 година,

Магистър по компетентност „ Педагогика “ и офицер по възпитателна работа Свързочни войски. Професионалният му път стартира в Регионално звено „ Сигурност “ при Регионална дирекция на вътрешните работи Варна, шеф на отдел Териториална дирекция „ Национална сигурност “ - Варна при Държавна организация „ Национална сигурност “, началник вътрешно ведомствен надзор „ ВиК Златни пясъци “ ООД, зам.кмет в Община Долни чифлик, а по-късно и в регион " Аспарухово ". От 2019 г до момента е кмет на регион Аспарухово - Община Варна.

21. Цветелина Атанасова

ПП " ИТН "

Цветелина Атанасова

Член е на Политическа партия „ Има Такъв Народ “ от учредяването й и е общински координатор на Варна. Предприемач в областта на търговията и ресторантьорството.

Родена е в Русе през 1969 година От 1989 година живее във Варна, а от 1993 година - в регион „ Аспарухово “. Тук среща брачна половинка си и отглеждат две деца, към този момент млади мъже. Изучавала е „ Международни Финанси “ във ВСУ „ Черноризец Храбър.

„ Омръзна ми от красиви предизборни обещания! Цялата ми сила, мощ и воля са с цел да бъде кварталът ни едно по-добро и уютно място за всички нас. За мен ще бъде чест, да го реализираме дружно. Аспарухово - това сте ВИЕ. А аз съм една от Върховен административен съд! “

24. Анатоли Георгиев

" Алтернативата на жителите "

Анатоли Георгиев

Анатоли Георгиев е роден на 05.09.1957 година в град Монтана. Завършил е компетентност “Защита на националната сигурност ” във ВСУ “Черноризец Храбър ”. Трудовият си стаж стартира като асистент пълководец в отделение на Военноморски сили. В интервала от 1990 до 1999 година е шеф на компания за защита и сигурност. В идващите две години е началник направление “Сигурност ” към “Войнтех ” - Варна, а след това и шеф по сигурността към ЦКБ АД - София. През 2008 година поема длъжността шеф по сигурността в самолетна компания “България Еър ”. От 2015 година досега е ръководител на съдружие “Бран ”. Владее съветски и британски. Има документи за инструктор по конен спорт и за професионален водолаз. В свободното си време за занимава с източни бойни изкуства.

28. Силвия Димитрова
" Левицата "

Силвия Димитрова

Силвия Димитрова има висше икономическо обучение и е майка на две деца. Към момента е финансов шеф на лечебно заведение в град Варна. Тя има богат административен, управнически и учредителен опит.Нейният фокус с прецизният финансов разбор, който би подсигурил чудесно ръководство на бюджета на регион „ Аспарухово “. Силвия Димитрова е мощно обществено ангажирана, като взима присъединяване в редица акции на територията на Варна.

42. Сергей Христов
ПП " Възраждане "

Сергей Христов

Сергей Христов е на 39 години, роден е във Варна. Завършва междинното си обучение в колеж по строителство " Васил Левски " в родния си град, със компетентност " Геодезия ". Изучава компетентност " Маркшайдерство и геодезия " в Минно-геоложки университет " Св. Иван Рилски ", гр. София. Работил в частния бранш във компании в областта на геодезията, проектирането и строителството. Професионалист в устройственото обмисляне, геодезията и кадастъра. Човек с дълготраен опит в администрацията, като от 2005 година заема длъжността " основен специалист-геодезист " в Районното кметство, на което в този момент е повдигнат за кмет. Уважаван експерт и експерт в положителната връзка с хората от регион " Аспарухово " поради длъжността, която заема. Авторитетна персона, позната в региона, ползваща се с доверието и признателността на жителите в кв. „ Аспарухово “, „ Галата “ и прилежащите селищните формирания.

66. Красен Серафимов
" ПП-ДБ "

Красен Серафимов

Красен Серафимов е роден през 1985 година Завършил е магистратура в Икономически университет - Варна по компетентност „ Мениджмънт на туризма “. Има и спомагателни квалификации в региона на стопанската система, мениджмънта и строителството. Завършва сертификационен курс „ Мениджър на дребни и междинни предприятия “ към центъра за обучение и технологии на Занаятчийска камара Берлин, Германия, където е и по-голяма част от трудовия му стаж като началник на предприятия.

68. Красимир Кондов
МК " Свобода "

Красимир Кондов

Красимир Кондов е на 46 години, фамилен с две деца. Има висше икономическо обучение – степен Магистър СА „ Д. Цанов “ Свищов. Над 20 годишен опит като началник Транспортна активност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР