На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис почина

...
На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис почина
Коментари Харесай

От Кари Фишър до Боб Сагет - шокиращите открития при аутопсиите на 10 знаменитости

На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис умря 54-годишният Матю Пери. Звездата от сериала " Приятели " беше открит неподвижен в джакузито си, а като съществена причина за гибелта му се показва удавяне. Не са открити следи от принуждение, както и опиати. Тепърва следствието и аутопсията ще прецизират спомагателни детайлности към случилото се. 

Нищо чудно на финала да излязат някои неочаквани аргументи, довели до гибелта на артиста. Не веднъж и два пъти се е случвало да разберем за шокиращи открития при аутопсиите на някои известни персони. От Stars Insider подбират 10 такива образеца.

Сюзън Самърс
 Снимка 637895

Сюзън Самърс - актрисата от сериала " Стъпка по стъпка ", умря в 5:30 сутринта в неделя, 15 октомври. Според смъртния акт, получин от The Blast, това се случва откакто ракът на гърдата се популяризира в тялото й. Документът показва заключението " рак на гърдата с метастази в мозъка " като непосредствена причина за нейната гибел след направена и потвърждаваща биопсия.

Въпреки че не е осъществена аутопсия, съгласно документа хипертонията или високото кръвно налягане и хидроцефалията са спомагателните условия, довели до нейната гибел.
 Каква е повода за гибелта на Сюзън Самърс - актрисата от сериала
Каква е повода за гибелта на Сюзън Самърс - актрисата от сериала " Стъпка по стъпка "

Тя си отиде единствено ден преди да означи 77-я си рожден ден

Арън Картър
 Снимка 224580

На 5 ноември 2022 година беше обявено за злополучната гибел на Арън Картър, което провокира спекулации за възможна свръхдоза заради историята му на пристрастяване. Месеци по-късно разкритията от аутопсията хвърлят светлина върху въпроса. Подобно на доста известни персони в предишното, наподобява, че Картър инцидентно се е удавил, до момента в който е бил във ваната, след консумация на рискова примес от субстанции.

Официалният отчет разкрива, че Картър е погълнал алпразолам, вид на Xanax, и също по този начин е вдишвал дифлуороетан посредством инхалации. Дифлуороетанът основава къса, само че мощна еуфория при поемане. Той обаче е извънредно рисков и отровен. Комбинацията от тези вещества кара Картър да загуби схващане във ваната, където впоследствие е открит мъртъв.

Боб Сагет
 Снимка 599444

Любимият комедиант и звезда от " Пълна къща " Боб Сагет, който беше обожаван от мнозина, умря ненадейно на 9 януари 2022 година Причината за гибелта му беше разкрита неотдавна, като стана ясно, че 65-годишната икона е открита мъртва в хотелската си стая във Флорида, до момента в който е на комедийно турне из Съединените щати.

Смята се, че артистът е паднал и си е блъснал главата, смятайки, че не е съществено и след това е умрял в съня си. Властите откриват, че нито опиатите, нито алкохолът са играли роля в този печален случай.

Принс
 Снимка 389156

На 21 април 2016 г. обществото потъна в печал, заради кончината на невероятния актьор Принс, чието безжизнено тяло беше намерено в асансьор в резиденцията му Пейсли Парк.

Резултатите от аутопсията демонстрираха, че Принс е умрял от несъзнателно предозиране с фентанил - мощно болкоуспокояващо. Това, което в действителност е изумително, е огромното количество фентанил, намерено в черния дроб на Принс. Изпълнителят има централизация от 450 микрограма на кг телесно тегло, до момента в който единствено 70 микрограма на кг са в положение да причинят гибел.

Ейми Уайнхаус
 Снимка 602595

На 23 юли 2011 година английската изпълнителка Ейми Уайнхаус беше открита безжизнена в леглото си, с няколко бутилки водка в непосредствена непосредственост.

При аутопсията е открито, че певицата е имала имала над пет пъти по-голямо количество алкохол в кръвта си от законно допустимото за шофиране или 416 мг на децилитър кръв. За да ви дадем някаква вероятност, единствено 350 мг могат да доведат до усложнения в дишането. Аутопсията на Ейми Уайнхаус заключава, че несъразмерната й консумация на алкохол е главната причина за гибелта й.

Лиса Мари Пресли
 Снимка 604155

Лиса Мари Пресли, единствената щерка на легендата на рокендрола Елвис Пресли, умря в болница в Лос Анджелис на 12 януари откакто бе приета в болница поради сърдечен арест. Тогава обаче не бе разкрита повече информация за повода за гибелта ѝ. От отчета от аутопсията стана ясно единствено, че в деня, в който е била призната в болница, се е оплаквала от болки в стомаха.

Повече от половин година откакто научихме, че Лиса Мари Пресли си е отишла, става ясна и съответната причина за гибелта ѝ. Оказва се, че дъщерята на Елвис е умряла поради последици от задръстване на тънките вътрешности. Състоянието може да произтича от разнообразни болести, само че главната му причина са интраабдоминални сраствания, които могат да причинят срастване на органите.
 Каква е повода за гибелта на Лиса Мари Пресли, единствената щерка на Елвис Пресли
Каква е повода за гибелта на Лиса Мари Пресли

Дъщерята на Елвис си отиде едвам на 54 години

Робин Уилямс
 Снимка 494547

Известният артист и комедиант умря трагично на 11 август 2014 година Той дълго време се бори самоуверено с проблемите на психологичното си здраве и беше диагностициран с заболяването на Паркинсон.

Уилямс умря от задушаване, като в тялото му бяха открити антидепресанти и лекарство за Паркинсон. Аутопсията обаче обясни, че той не е бил болен от Паркинсон, вместо това е имал деменция с телца на Леви - положение, което постоянно се бърка с заболяването на Паркинсон заради сходни признаци.

Пол Уокър
 Снимка 486012

Актьорът от " Бързи и гневни " почина трагично при тежка автомобилна злополука на 30 ноември 2013 година По време на случая той е пасажер в Porsche Carrera GT.

Властите оповестиха, че тялото на артиста е намерено в отбранителна позиция, известна като " бойна стойка ", което демонстрира, че Уокър е умрял с вдигнати ръце, с цел да отбрани главата и лицето си. Причината за гибелта му е избрана като " комбинирани последствия от травматични и термични увреждания ".

Кари Фишър
 Снимка 337101

Превъплъщението на принцеса Лея от Кари Фишър в истинската трилогия " Междузвездни войни " ще живее постоянно в сърцата на почитателите ѝ. Актрисата обаче умря на 27 декември 2016 година

Кари Фишър претърпя сърдечен арест по време на полет и неотложно беше откарана в болница в Ел Ей. За страдание тя умря скоро по-късно. Официалната причина за гибелта беше избрана като сънна апнея, само че токсикологично проучване разкри изненадваща композиция от субстанции в нейния организъм. Тези субстанции се състоят от алкохол, метадон, кокаин, екстази и опиати.

Британи Мърфи
 Снимка 549543

Актрисата закупи популярност с присъединяване си във филми през 90-те и началото на 2000 година Колкото и необичайно да звучи, тя умря от пневмония.
 Боб Сагет, Наоми Джъд, Тейлър Хокинс, Ивана Тръмп - звезди, които починаха през 2022 година
Знаменитостите, които ни напуснаха през 2022 година (част втора)

С какво ще ги запомним

Според отчет от правосъдния доктор, анемията на Мърфи, породена от менструалния й цикъл, отслабва имунната й система и я затруднява да се бори с вирусната зараза. След гибелта на Мърфи татко й Анджело Бертолоти желае лабораторен отчет, който демонстрира високи равнища на тежки метали в проба от коса. Това породи опасения за евентуално отравяне. Въпреки това Брус Голдбъргър, токсиколог от Университета на Флорида, отхвърли тази опция след обзор на доказателствата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР