На 28 ноември 2018 г. EVN България откри обновеният си

...
На 28 ноември 2018 г. EVN България откри обновеният си
Коментари Харесай

Повече пространство и удължено работно време в обновеният офис на EVN в Стара Загора


На 28 ноември 2018 година EVN България откри обновеният си офис за потребителско обслужване в гр. Стара Загора на ул. „ Отец Паисий “ 89. На церемонията участваха господин Робърт Дик, ръководител на управителния съвет на EVN България, господин Янчо Калоянов, зам.-кмет на община Стара Загора, госпожа Надежда Чакърова Николова, омбудсман на община Стара Загора, господин Емил Георгиев, ръководител на Федерацията на потребителите и други.

„ Ние следваме желанията на нашите клиенти и се стремим да им предлагаме обслужване и консултация в приятна и комфортна среда “ сподели господин Дик при откриването. „ Надявам се по-широкото пространство на офиса, увеличеният брой на EVN консултанти и приятната атмосфера да се одобряват добре от нашите клиенти в Стара Загора и региона “, показа още той.

Напълно обновеният EVN офис предлага цялостният набор от артикули, услуги и съвещания, свързани с доставките на електрическа енергия. Той е ситуиран в по-голямо и пространно помещение с повърхност от 126 кв. м. и разполага с 10 работни места спрямо 6-те работни места до момента. Той ще работи с удължено работно време: понеделник – петък: 09:00 – 19:00 ч., а от началото на 2019 година ще е отворен 7 дни в седмицата.

Откриването на новия съвременен EVN офис следва политиката на сдружението за развиване и възстановяване на стандартите на потребителско обслужване, вземане предвид с условията и упованията на клиентите. Подобни съвременни потребителски офиси компанията към този момент откри в Бургас и Пловдив. С откриването на потребителски офис EVN България залага на съвременна визия на потребителско обслужване, предлагано от енергийните инфраструктурни компании в България.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР