На 27-ми юни като съпътстващо мероприятие по повод празника на

...
На 27-ми юни като съпътстващо мероприятие по повод празника на
Коментари Харесай

Автокино в Етрополе

На 27-ми юни като съпътстващо мероприятие във връзка празника на града-Петровден се организира автокино.

Филмът, който етрополци имаха опцията да изгледът бе „ В сърцето на машината ”, а специфичен посетител на мероприятието бе Александър Сано. Всички присъстващи имаха опцията да се допрян до артиста и да се създадат фотография за спомен.

Действието във кино лентата „ В сърцето на машината “ се развива през август 1978 година, цех “Кремиковци ”. Жега, метал, прахуляк и аромат на машинно масло. Започва следващият работен ден за бригада пандизчии с тежки присъди. За тях той ще е съдбоносен. В механизма на една от машините откриват нещо, чието място не е там, а непредвиден ентусиазъм на състрадание ги принуждава да се барикадират в цеха и да вземат заложници. Мъжете умишлено рискуват живота си, тъй като от време на време желанието да бъдеш човек е по-силно от инстинкта за самозапазване, а фантазията за възмездие замъглява здравия разсъдък.

Режисьор на „ В сърцето на машината “ е Мартин Макариев, сюжетът е на Борислав Захариев, оператор е Андрей Андреев, а музиката е на Виктор Стоянов. Зрителите имаха опция в функциите да гледат Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Петков, Христо Шопов, Игор Ангелов, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Ивайло Христов, Башар Рахал. Продуцент е Александър Пенев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР