На 27 март, в шоурума на М Кар София на

...
На 27 март, в шоурума на М Кар София на
Коментари Харесай

Нова премиум такси компания променя представите за транспортните услуги в София

На 27 март, в шоурума на М Кар София на бул. " Черни връх " №53, беше показана новата премиум такси услуга за столицата - Volt. Събитието събра сътрудници, вложители и посетители, които имаха удоволствието на участват на предаването на първите коли на водачите.

Volt е резултат от партньорството сред УниКредит Лизинг, М Кар София и група вложители, които застават зад новаторския за столицата план.

Със своите премиум хибридни BMW коли 5-та серия, Volt дава обещание на бъдещите си клиенти наличен разкош и комфорт.

Новата услуга е основана от Огнян Попов и Юлиян Мавродиев, които дефинират своя клиент като " Успешния човек ", това са жителите и гостите на града, които правят оценка качествена услуга на добра цена, както и корпоративни клиенти, които желаят да подсигуряват едно удобно и извънредно пътешестване за своите чиновници и клиенти. Стремежът им е да дават на пасажерите неповторимо прекарване, а не просто такси услуга.

Шофьорите на Volt постоянно са в униформа и отварят всякога вратата за своите клиенти, а в купетата на колите постоянно има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и първокласен парфюм. Пътниците могат да персонализират своето пътешестване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt, да вземем за пример да заявят съответно радио или да посочат пътешестване в оптималната тишина и без диалог с водача, или да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, според от персоналните желания. Тези и доста други екстри имат за цел да отговорят на условията на съответна публика в столицата, като по този метод компанията не се конкурира с към този момент наличните такси компании от всеобщ темперамент.

Първоначалните проекти на Volt включват пускане с над 200 премиум хибридни и електрически коли, а дълготрайната цел е да доближат до 400 автомобила. С слагането на оптимален брой коли, компанията има за цел опазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и оптимално доста работа за своите водачи.

" Volt е наша сбъдната фантазия за това каква би трябвало да бъде такси услугата в София. Като туристи на Запад постоянно сме били въодушевени от разнообразието от такси услуги, в това число и в премиум сегмента и имаме вяра, че в София има място за сходен вид услуга. Подкрепата от нашите вложители и сътрудници ни потвърди, че освен ние считаме по този начин. Volt е към този момент факт и сме сигурни, че нашите клиенти ще са впечатлени и щастливи от това, че сходна услуга може и към този момент съществува в София. " показа Огнян Попов пред гостите на събитието.

Юлиян Мавродиев го добави " Когато представяхме нашия план на водачите, които са в основата на нашата услуга, те също реагираха доста въодушевено и позитивно. Това ни стимулира на продължим и да осъществяваме плана, тъй като и хората с дълготраен опит в сектора застанаха паралелно с нас и нямат самообладание да возят своите първи клиенти. "

" Ние от УниКредит Лизинг имаме вяра, че ключът към сполучлив бизнес не е единствено в предлагането на финансови решения, само че и в основаването на същински партньорски връзки с нашите клиенти. Това, което ни отличава, е нашият ангажимент към клиентите и готовността ни да ги подкрепим в техния избор за по-зелена подвижност и екологичност. Имаме водеща позиция по пазарен дял от електрическите коли на пазара и имаме вяра, че общата ни визия с сътрудници като Volt и M Кар би могла да направи бъдещето на градската ни среда по-добро и по-екологично чисто. За това и основното обръщение на нашият Зелен лизинг - продуктът ни за финансов лизинг на електрически коли е " Помогни на София да си поеме мирис ". " разяснява Иван Апостолов, основен изпълнителен шеф на УниКредит Лизинг.

" Като оторизиран дилър и сервиз на BMW и MINI, и оторизиран сервизен сътрудник на Rolls-Royce Motor Cars, в М Кар София имаме привилегията да работим с вълнуващи, новаторски и извънредни коли. В същото време споделяме отговорността да поддържаме високи стандарти на обслужване и потребителска задоволеност във всеки аспект на нашата активност. Наша съществена цел е да предложим на клиентите си професионална консултация и изцяло решение за подвижност, включващо най-подходящия автомобил, финансови и застрахователни артикули, както и най-благоприятен пакет сервизни услуги. Изградената дилърска мрежа на фирмената ни група, в четири съществени района на страната, разрешава да бъдем постоянно покрай клиентите, когато е належащо. Гласуваното доверие от нашите клиенти и сътрудници, като Volt и УниКредит Лизинг и сполучливите взаимни планове са по едно и също време самопризнание и мотивация за нашето професионално развиване " показа Росица Машалова, търговски шеф на М Кар София.

Volt си слага амбициозни цели и има вяра, че ще способства за позитивна смяна в транспортното прекарване на всички, които употребяват такси услуги в столицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР