На 27 март (понеделник) 28-годишният транссексуален Одри Хейл, роден като

...
На 27 март (понеделник) 28-годишният транссексуален Одри Хейл, роден като
Коментари Харесай

Припомниха на съкрушен от стрелбата в Тенеси сенатор скандална коледна снимка с автомати

На 27 март (понеделник) 28-годишният транссексуален Одри Хейл, роден като жена в фамилията на свещеник, нахлу в частното християнско " Училище на Завета " в американския град Нашвил. Хейл откри огън и лиши живота на три 9-годишни деца, както и на трима възрастни - директорката госпожа Кунс, заместващия преподавател госпожа Пийк и пазача господин Хил. Отзовалите се на сигналите за пукотевица на тел.911 служители на реда унищожиха 28-годишния Хейл.

По-късно стана ясно, че стрелецът е изпратил известие до своя съотборничка от локалния баскетболен тим и сегашна инфлуенсърка, че " скоро ще я види в новините ". Одри Хейл имал и позволение за 7 оръжия, три от които употребявал при офанзивата в учебното заведение.

Мистър Огълс напълно не е самичък в публикуването на коледни фотоси с оръжие в ръка. Отново през декември 2021 година конгресменът републиканец Томас Маси също разгласява сходна фамилна коледна фотография с оръжия, на която той и фамилията са усмихнати и театралничат с цялостен боеприпас от оръжия, измежду които картечница М60, полуавтоматична пушка AR-15 и автомат " Томпсън ", а това се случи единствено няколко дни откакто четирима младежи бяха убити при пукотевица в гимназия в Мичиган. " Весела Коледа! Дядо Коледа, апелирам те, донеси муниции ", написа в Twitter конгресменът от Кентъки.

Merry Christmas!

В рамките на няколко дни колежката на Маси Лорън Бойбърт отговори с сходна фотография.

The Boeberts have your six,!

(No spare ammo for you, though)
— Lauren Boebert (@laurenboebert)

Някои полуавтоматични оръжия са направени по този начин, че да наподобяват съвсем идентични с изцяло автоматизираните оръжия като картечниците. Според американското законодателство оръжия като картечниците са предопределени единствено за военните, правоприлагащите органи и цивилни лица, които са получили специфични лицензи за оръжия, създадени преди май 1986 г.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР